[]

neden legal?

(bkz: #20693942)
legal mi? neden legal?

neden olmasın? çünkü bu entry'de yazılmış her şey o başlıkta daha önce söylenmiş.

 
sonucta kisi kendi yorumlarini yaziyor, o yuzden daha once soylenmis demek burada biraz yanlis olur bence. cok benzer bir durum the last airbender basliginda da vardi mesela.


  • tom riddle  (28.01.11 21:37:19) 
@tom riddle

teşekkür ederim ama sanırım yine de legal olmuyor bu durumlar.
ben bir oyun için "kolay olmuş" yazmıştım. entry buydu. daha önce yazılmış diye silindi.
  • yasakani  (28.01.11 21:38:55) 
katılıyorum zaten söylediklerinize. o halde benımki zamanında yanlış muamee görmüş. ben gidip bi moda höyküreyim bari.


  • yasakani  (28.01.11 21:46:56) 
ispiyona gerekçe olarak hangi entry'leri verdiniz? diyalog manyaklığına rağmen sıkmadığı nerede yazıyor mesela?


  • galadnikov  (28.01.11 21:48:20 ~ 21:49:35) 
@galadnikov
ispiyonlamadım. çünkü emin değilim, soruyorum işte burada.

diyalog manyağı yaptığı
ve
sıkmadığı

ayrı ayrı yazsa aynı şekilde değerlendirilmiyor mu?

ya da "diyalog manyağı" yerine "diyalog şapşalı" yazıyorsa aynı şey ifade edilmiş sayılmıyor mu?
  • yasakani  (28.01.11 21:55:29 ~ 21:55:58) 
yok hayır diyalog manyaklığına rağmen sıkmadığının özellikle belirtilmesi lazım. sıkmıyor yazan kişinin diyalog manyaklığına gönderme yapıp yapmadığını bilmiyoruz.

diyalog manyağı yerine diyaloğa boğulmuş falan dese moderatör inisiyatif alıp silebilir. şapşal pek denk gelen bir örnek olmamış gibi.
  • galadnikov  (28.01.11 22:01:23) 
"kolay olmuş" dediğiniz zaman sadece aynı cümleyi tekrar etmiş oluyorsunuz. anlamıın aynı olması dışında.. ancak valla billa kolay oyun olmuş. 1 saatte (1 günde) bitti bile dediğinizde diğeri gibi kolaylığını söylüyor ama kendi tecrübenizi de katmış oluyorsunuz cümleye.


  • ben smyrna  (31.01.11 23:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.