[]

bu adamın yaptığını açıklayabilecek biri var mı?

yoksa bu adam harbiden büyücü

www.facebook.com

(videoyu açamayanlar için: adam kadına bir kart yazdırıyor, sonra o desteyi akvaryuma doğru fırlatıyor. kadının yazdığı kart akvaryumun içinde yapışık kalıyor. sonra adam peçeteyi tutuyor ve akvaryumun içine elini sokuyor, sonra peçeteyi kaldırıyor ve akvaryum olduğu gibi duruyor)

hatta eliniz değmişken bunu da açıklayıverin

www.youtube.com

 
kaldırmışlar youtubedan. criss angel otobusun icine girip bir kadına kart seçtiriyor sonra dışarı çıkıp elinde kart destesini otobüs camına vuruyor ve kadının seçtiği cama yapışıp kalıyor. video böyleydi kaldırmışlar. şimdi nasıl yapıldığını izliyoruz;

www.videojug.com
  • lord randal  (28.01.11 06:23:41) 
büyücü sanırım.


  • isyanim var ulaan  (28.01.11 08:25:11) 
cola hilesini acıklıyorum cok basit. nasıl yapıldıgını anlatan video vardı ama kasmadım bulmak icin. daha once bende yapmıstım.
oncelikle dolu bir cola kutusunun agzına yakın bir yerden delik acıyoruz üst tarafında bir yere. ordan cok az bir kısmını bosaltıyoruz. kutuyu bükmeye yetecek kadar kolayı o delikten bosaltıp kutuyu büküyoruz. böylece eski gibi görünüyor. agzı da aslında cık degil. kutunun agzının oldugu yere küçük siyah bir kagıt yapıstırmak yeterli. cok sert yapıstırılmayacak ki sonra kolayca cıkaralım. neyse kola kutusu zaten adamın elinde yani çöpten falan çıkarmıyor. el cabukluguyla yerden almıs/çöpten cıkarmıs gibi yapıyor. actıgı deliği parmagıyla kapatıp kutuyu videoda gorundugu gibi hafifce sallayınca kola gazlı oldugu icin direk sisiyor. ve kola kutusu duzeliyor. sonra hemen kutunun agzındaki siyah kagıdı cıkarıyor. boylece zaten hiç acılmamıs olan kola kutusu hiç açılmamıs haline donuyor. bu kadar.

  • the wizard  (28.01.11 10:28:46) 
ilk videodaki adam direk ankaralı turgutun uzun saçlısı lan sanki :))

Adam ya büyücü ya da balıklarla falan iş birliği yapmış .
  • nabruknabruknabruk  (28.01.11 11:31:57 ~ 11:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.