[]

yetişebilir miyim?

saat 11.45 deki sabiha gökçenden kalkacak uçağa sabah 6.30 arabasıyla gemlikten çıkmayı düşünüyorum. kamil koç'un servisi o otobüse olduğu için 6.30da yola çıkmaya karar verdim. ataşehirden gidiyormuş servis hiç kullanan var mı aranızda? uçuştan 1 saat önce gitsem havalanına geç mi olur check-in faslına? cevap verenlere teşekkür ederim.




 
valla ben eminönünden gittim 10:30 da uçak vardı sabah 7 de kalktım 7:30 da vapura binip kadıköy'e geçtim, saat 08:00 da e-10 express otobüse bindim 09:00 da sabiha gökçende oldum. check-in yaptırdım 5 dk da gittim uçağa bindim. artık siz hesaplayın yetişip yetişemiyeceğinizi


  • sert yerden yavas  (28.01.11 00:26:33) 
gemlikten ataşehire ne kadar sürede geçerim onu kestiremedim, aslında öğrenmek istediğim ataşehirden kamil koç'un servisinin hemen kalkıp kalmadığı. pegasus ile gideceğim gerçi hava yolu farkediyor mu kapılardan geçmek için sabiha gökçen'de onu da bilmiyorum. oradan ilk kez uçağa bineceğim de.


  • rubiks cube  (28.01.11 00:30:23) 
rahat yetişirsiniz bence. araçlarda sorun vs çıkmazsa tabi.


  • glosoli  (28.01.11 01:16:58) 
ben nilüferin servisini kullanmıştım 10dk kadar beklemiştik. gemlikten ataşehir e gitmesi 2-2 bucuk saati geçmez. yani 6.30 otobusyle cok rahat yetişirsin.


  • rurouni  (28.01.11 01:18:49) 
ataşehir'den birkaç kez sabiha'ya gittim kamil'le. her yarım saat başı kalkıyor. servis çoğunlukla direkt havaalanına gidiyor (ki havaalanı yolcusu çoksa özel servis kaldırıyolar-öyleyse 20-25 dakikaya sabiha'dasınız ennn fazla.)
ama havaalanı yolcusu azsa, o güzergaha giden servisle birleştiriyolar ve doğal olarak uzuyor yol.

bence yetişirsiniz her türlü. (bursa-sabiha arası yolculuğu çok sık yapan biriyim, ordan hesapladım)
  • black sabahat  (28.01.11 01:53:45) 
yetişilir. otobüse alternatif olarak benim bursa-istanbul istanbul-bursa arasında kullandığın şekilde var. yalova ye kadar otobüse binersiniz, oradan pendik feribotu hoop kurtköy sanki daha hızlı ama aktarma çok olacağından konforsuz sayılabilir.


  • mr fusion  (28.01.11 02:29:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.