[]

takım elbise

duyuru halkı;
yaş 23.bu yaşıma kadar hiç takım elbise giymedim.evde klasik ayakkabı bilem yok.klasik ayakkabıyı da en son 5 sene önce lise de giymiştim.

yakın zamanda iş görüşmesine gitmem gerekiyor.tabi takım lazım.şöyle nereden alınır?nasıl birşey alınır?nasıl bir renk kombin edelim(doğru tabir bu mu onu da bilmiyorum)

fiyat en fazla 300 falan işte.ayakkabı,kravat ve kemerine kadar fikir verirseniz sevinirim(bunlar için bütçe ayrı tabi ki)

ve son olarak belki bir işe yarar diye ekliyelim
yaş:23
boş: 176
kilo:64
renk(?): esmer
aylık geliri:baba parası
25-50 yaşları arası olgun bayanlar arasın...
iş adamı gibi girer,çet siteleri gibi çıkarım duyurudan
teşekkürler.

 
  • gozyakansakiz  (27.01.11 18:51:31) 
eminönü renklerinden mi alayım?
izmirdeyim bu arada eklemeyi unutmuşum.

  • han20  (27.01.11 18:53:15) 
kiğılı uptown benzeri yerlere bakabilirsin, fiyatların 250-350 aralığında olması lazım (gömlek hariç). koyu renk alacaksın ama siyah olmasın bence koyu lacivert olabilir. slim fit bir kesim al mutlaka.

haa unutmadan ne yaparsan yap istersen çıplak git ama altına sakın kahverengi ayakkabı giyme altına. ıığğğ o ne öyle.
  • mahallenindelisi  (27.01.11 19:00:08) 
indirim zamanı; şanslısınız. ayakkabı iyi bi şey almak istiyorsanız hotiç'e bakın derim.

takım elbise konusunda hiçbi fikrim olmamakla birlikte geçen sene bi arkadaşım acilen(!) takım elbise almak zorunda kalmıştı; koton'dan gömlek + takım elbise 75'e almıştı indirimden. bence koyu renk takım + beyaz gömlek + koyu-cart renkli olmayan kravat klasik ve estetik bi görüntü
  • ksl  (27.01.11 19:00:16 ~ 19:00:48) 
outletlerden birine girin. sarar, hatemoğlu, kiğılı ya göz atın.
250-300 arası takım
40-60 arası güzel bi gömlek. (outlet yine)
20-30 kravat
30-40 kemer
100-150 rugan ya da süet bi ayakkabı
kaldı mı eksik
  • sttc  (27.01.11 19:06:02) 
esmersen koyu siyah al. sakın lacivert alma çok kötü oluyor lacivertler. içine açık renk gömlek giyeceksin. tavsiyem beyaz. üstüne koyu renk kravat. kravatta tavsiyem ince siyah kravatlardan. bir de esmer var esmer var. çok esmersen gri takım siyah gömlek bordo kravat üçlüsünü dene.


  • ayiadam  (27.01.11 19:06:32) 
damat, network, kiğılı, vb yerlere bakabilirsiniz. 2 hafta önce pierre cardin'de 2 gömlek 79 lira kampanyası vardı. füme, antrasit renklerde takım, pembe, lila, beyaz gömlek. mavi de olur ama iett şoförü mavisi olmasın tabi. koyu renk bir de kravat. ayakkabı için derimod'a bakabilirsiniz.


  • aklimdan zorum var  (27.01.11 19:11:57) 
bütün cevaplar için teşekkürler.aşırı esmer değilim de bildiğin esmer işte.saçlar aşırı siyah tek ayrıntı bu.
yarın kiğılı başta olmak üzere dediğiniz yerlere bakarım,tavsiye ettiğiniz renkleri deneyip kararımı veririm.
bilgisayarını yeni açan seyircilerimiz,sizden de tavsiye alabiliriz teşekkür ettik diye konu ölmesin
gncl upupup +rep
  • han20  (27.01.11 19:18:37) 
ben olsam direk zara'ya giderim. indirim zamani simdi, ucuzdur. bedenleri ufak tefek, kesimleriyle cok modern. bence koyu gri, fume rengi bir takim edinin, yanina beyaz gomlek. ayakkabi da uydurursunuz sattiklarindan, siyah olsun. bu seti heryere giyersiniz daha sonra da.


  • freefroglet  (27.01.11 19:18:45 ~ 19:22:16) 
Ben divit'e katılıyorum.

Edit: Her işe her takım elbise giyilmez.
  • sourlemonade  (27.01.11 19:37:44 ~ 19:45:59) 
takim elbise giyme is gorusmesinde. Onun yerine "smart business casual" diye google gorsellerde bir arat. Takim elbise yeni is basvurusunda bulunacak biri icin cok agir ve senin karakterini yansitmaz. Kalekter yansitacagim diye esofman da giy demiyoruz. Arasi birsey olmasi lazim. Mesela gomlek, kot ya da dockers tipi bir pantolon, ceket gibi.

ahs70sreunion.files.wordpress.com

Bir de gitmeden gorusmeye suna goz atmani oneririm.

www.eksisozluk.com

Basarilar!
  • schokopudding  (28.01.11 04:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.