[]

Ryanair'ın fiyat artış periyodu

Merhaba,
Ryanair'in fiyat artış periyodu neye göre belirleniyor, talebe göre mi? Mesela Madrid-Fez rotasında 10 Nisan için bugün 43 Euro olan bileti, 15 şubat'ta yine bu fiyattan alabilir miyim? Ya da talep dolarsa o fiyat için, bu fiyattan hangi fiyata çıkar, 50 euro mu örneğin, bu konuda sabit bir periyodu var mı? Teşekkür ederim.



 
Havayolu şirketleri genellikle talebe göre belirler, 1 saat içinde bile değişir fiyat hatta ayrı ayrı alacaksan 2 kişi 40 tan alır 3. kişi 42 den.


  • mikelarteta  (27.01.11 14:44:28) 
ryanair'de fiyat segmenti artmadan önce "last x tickets for this price" diye bir yazı çıkıyordu sanki? fiyatlar bölüm bölüm artıyor benim bildiğim kadarıyla, ilk 5 bilet (misal) 10 euro, sonraki 10 bilet 20 euro filan diye gidiyor. dolayısıyla hemen alın.

gerçi arkadaşlarla aynı uçağa 1 ay geç bilet alıp da daha ucuza uçmuşluğum var :) ama o zaman volkan falan patlamıştı izlanda'da, o yüzden siz yine sağlamcı davranın, en yakın zamanda alın bence.
  • dekila olmeka  (27.01.11 15:15:24) 
genelde vakit yaklaştıkça fiyat da artıyor. fakat arada iniş çıkışlar olabilir.


  • 386 dx  (27.01.11 15:22:17) 
last x tickets yazısını ryanair'da görmedim, çıkıyor olabilir evet, vueling'te görmüştüm onu. Toplamda kaç bilet satıyorlar bu fiyattan onu bilebilsek ve cidden kaç bilet kaldığını anlayabilsek iyi olacaktı. teşekkürler cevaplarınız için.


  • bi mekan  (27.01.11 20:48:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.