[]

form doldurarak para kazanmak?

www.surveys4checks.com

bu olay gerçek midir?
aynı yöntemi kullanarak kazandıran başka siteler var mı?

 
bu sitelerim hepsi aldatmaca. bunlar daha çok sana reklam göstererek kendi para kazanan sitelerden. hepsinin bir barajı oluyor,minimum 15 dolar-20 dolar,bazıları 50 100 ve cidden ne kadar emek verirsen ver o baraja gelinmiyor. hani 5-10 dolar baraji olana da gelsen bile o para paypala yatacak ordan turkiye hesabina cekmeye calissan bu sefer paypal masrafina gidecek. gozlerine emegine yazik bu tur sitelerden. hani bir realite vardir,sen bir is yaparsin,saatine 5 lira 10 lira neyse alirsin,asgari ucret yani,bu sitelerle harcadigin reel zamanin saatine karsilik 1 lira bile eline gecmiyor. sagda solda cek mek resimleri de gorursun inanma onlara da. ama adam vardir,mal gibi kendini curutmustur aksama kadar tiklaya tiklaya,belki bir 20 olar kazanmistir,o da degmez.

para kazanmak icin baska bir yol blog acip google adsense reklamlari kurmak. turkiye icin maalesef google adsense reklamlari,lahane hapi bilmem arkadaslik sitesi vs bunlar tik basina 00,5 dolar filan verdiginden,o da senin blogun yuzbinlerce hite ulasana kadar bir gelir getirmiyor ne yazik ki.

etrafta bir suru issiz var ve gercekten cok fazla bos zamani olan var. bu tur tiklama ile kazandirma siteleri milyonlarca var,inan bana o kadar cok ki ve hepsi de ise yaramaz seyler. yani oyle bir anda kimsenin bilmedigi bir gelir kapisi gibi dusunme bunlari.

biraz kazanmak istiyorsan,ki ben yaptim dropshipping olayi var. detayli bilgi istersen bana pm at simdi vaktim yok. sana bilgi veririm.
  • lord randal  (27.01.11 08:01:51) 
bu tarz oyunlara gelmeyin. o güzel zamanınıza yazık.


  • nemo problemo  (27.01.11 13:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.