[]

ders notuna itirazi engellemek icin cinlik yapan profesor

kardesimin ders aldigi profesor notlarin aciklanmasi icin olan deadline'den ve notlara itiraz suresinin dolmasindan 15 dk once sinav sonuclarini aciklamis.

vizeleri 90 ve 80 , lab notu 20 ve finalde sorulan sorularin yarisini yuzde yuz dogru yapmis iken(10 sorudan 5ini her sene soruyormus) FF ile birakmis hoca.

kardesim arayinca da ben bakilmasi gerekene baktim demis.

derste can yokmus, dersten en yuksek notu alan da CC imis.

ben simdi buradan telefon acarsam adama kendimi kaybedip konusacagim biliyorum, o yuzden engellemeye calisiyorum.

bu nasil bir mantikdir? nasil itiraz edilebilir ? final kagidini gormek icin bir yol var midir? seneye yine bu adamdan ders alacagi icin her seyi oluruna mi birakmasi gerekir?

ufak universitelerde okuyup dar kafali insanlarla ugrasan tum ogrencilere sabir diliyorum bu arada..

 
seneye yine bu adamdan ders alacagi icin her seyi oluruna birakmasi gerekir.yapacak bişey yoktur kanimca.bol bol kufur edin ama


  • kanaray  (26.01.11 16:44:43) 
benzeri başımda şuanda. final notumu görünce o anın gazıyla hocaya mail de attım ama hala bir cevap vermedi. kaldı ki -üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterir- herhangi bir itirazda kağıt tekrar okunmuyor sadece maddi olarak bakılıyor (okunmayan soru var mı ya da puan toplamında mı yanlışlık var diye). kağıdın tekrar okunması için mahkemeye başvurmak gerekiyor sanırım.


  • wampex  (26.01.11 17:29:31) 
mahkemeye de basvursaniz sonucta cok büyük bir degisiklik beklemeyin. hele profesor ünvanına sahip birisinin sinav kagidini degerlendirip yok ögrenci hakli yanlis yapmissin demez kimse. üniversite camiasi sandiginiz kadar büyük degil, herkes birbirinine eline düser eninde sonunda. aci ama gercek.


  • daginikzihin  (26.01.11 17:46:44) 
hiç sinirinizi bozmayın. rahat olun. bu sadece ülkemizdeki profesörlerin yaptıkları. bir de bunun doçent olanı var. mesela notu daha önce açıklayıp okula gelip gitmeyen, kağıdındaki hatayı gösterince 'aa evet. ben orayı görmemişim. az sonra değiştiririm' dedikten 2 saat sonra, 'ben senin kağıdına baktım, o kağıdın ederini zaten vermişim ben' diyen adamlar var. sizin dersi geçmeniz için birinin telefon etmesini bekleyen ve notu sadece panoya asarak notun internetten açıklanacağı son dakikaya kadar telefon bekleyen profesörler var.
ama yapacak bir şey yok. inanın tüm yolları bile deneseniz, o adamlar sizi ters çevirir, düz çevirir ama o notu değiştirmez. hiç kasmayın kendinizi. sinirlenmeyin, gidip karşısına gülmeye çalışın. hayat güzel, daha gençsiniz. bunlar başlangıç.

  • coripack1  (26.01.11 20:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.