[]

who has the biggest brain?

Bu isimde bir application var facebookta. nintendo wii oyununun facebook'a uyarlaması sanırım. ufak zeka ölçen oyunlar vs var, fena değil. olay şu ki bu ufak zeka oyunlarında başarılı olamayacağını bildiğim arkadaşlarımın akıl almaz, mümkün olması çok zor skorlar almaları. bir hile hurda yöntemi var mıdır acaba bu tür flash oyunlarında? oyun biraz hıza dayanan bir oyun, o yüzden "acaba flash'ı mı yavaşlattılar?" diye düşündüm, cpukiller gibi işlemci kullanımını artırma yöntemiyle flash'i yavaşlatan şeyleri denedim, işe yaramıyor. çünkü saniye geri sayımı var ve cpu ne kadar meşgul olursa olsun saniye geri sayımı gerçek hızında ilerliyor.

ama bu işte bir hinlik var, neredeyse eminim. sizce ne olabilir?


 
oyun nasıl bilmiyorum ama, rastgele denemeler yapıp almış olabilir?


  • arwear  (11.02.08 23:43:40) 
oyunu ben de bilmiyorum, öncesinde sahte bir hesaptan bir şekilde olayı kapmış ve gerçek hesabıyla da iyi bir skor elde etmiş olabilir mi?

hani zaman önemliymiş, ne olacağını biliyordur ona göre oynar falan?
  • pispinti  (12.02.08 00:10:01) 
ikisi de pek mumkun degil, hani alinan skorlar boyle iyi bir oyunla alinan skordan ziyade imkansiz gibi gozuken skorlar..


  • bushwacker  (12.02.08 00:20:36) 
nedir onlarin aldigi ve senin aldigin puanlar?


  • theli  (12.02.08 01:56:36) 
senin benim tahtada görüp kirlenmiş la bu diye sileceğimiz problemleri 1 dakikadan az süre içerisinde çözen ama ayakkabısını bağlayamayan insanlar var dünya üzerinde belki öyle bir şeydir? ehehhe


  • atrin  (12.02.08 09:55:50) 
genel taktik flashı decompile edip veritabaına skoru kaydeden kısmı çözüp değiştirdikleri veriyi post etmek şeklinde oluyor.


  • her kuyuya tas atan deli  (12.02.08 11:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.