[]

sennheiser mx580 arızası

2 ay önce mediamarkttan sennheiser mx580 kulaklık aldım. sorun şu, 2 gündür kulaklığın mp3 e falan bağlandığı jakın olduğu yere dokununca ses gidip gelmeye başladı. jakın üstündeki plastik yaylı kısmı hareket ettirince baslar gidiyor ve ses cok cılızlaşıyor. mesela bir video izlerken adamın konuştuğu sesler gidiyor sadece arkaplan sesleri duyuluyor. şimdi bende bunun garanti belgesi var baktım üzerinde 2 yıl garanti diyor. şimdi bunu ben metan denilen bayiye nasıl vereceğim? mediamarkta gitsem fişi kayboldu sadece garanti belgesiyle gitsem olur mu? ve temassızlık falan diyenler oldu bu arızayı garantide yaparlar mı? para vermek zorunda kalır mıyım?




 
sennheiser'da hic basima gelmedi ama isine yararsa diye ornek vereyim dedim: philips kulakliklarda kabloda herhangi bir temassizlik oldugu zaman garanti belgesiyle yetkili servise goturdugumde yenisini veriyorlardi.. hatta bi kulakligi 3 kere degistirdigimi hatirlarim..

metan'in sitesindeki iletisim bilgileri:

MeTan Teknik Servis: 0212 293 37 50 - servis@metan.com
İnönü cad. Devres Han No: 50/2B 34437 Gümüşsuyu / İstanbul

once bi telefonla arayip sormakta yarar vardir saniyorum..
  • buzzlightyear  (25.01.11 00:12:23) 
metan'a git ver servise. yaparlar ya da yenisini verirler.

mediamarkt'a boşuna gitme onlar da metan'a yollar ya da bize ne sen bozmuşun deyip yollarlar yapacakları başka birşey yok. metan'a götür bu bozuldu buyrun tamir edin de budur.
  • cro magnon  (25.01.11 01:15:55 ~ 01:17:06) 
metan kabul etmeyebilir,
cunku media markt bunu kendisi ithal etmis olabilir hani rekabet acisindan,
metan kasesi felan var ise garantinin uzerinde sorun yok,

media markt tan alisverisi ne gun yaptin hatirliyorsun git muhasebesinden arastirsinlar en fantastik cozum bu.yada kradi kart slibin var mi_?
  • uykulu  (25.01.11 01:25:02) 
ürün paralel ithalat mı değil mi?
garantisine bak nereden garantili? metan yazıyorsa git gümüşsuyu'na. media markt diyorsa paralel ithalattır. ikisinin de adı yazıyorsa metan'a gideceksin yine.

  • lorenzen  (25.01.11 02:03:16) 
izmirde oturuyorum ama ben. adamlara gidip veremem yani. ama yarın arayıp görüşmeyi düşünüyorum metandakilerle. garanti belgesinde metan yazıyor. bu adamlara kulaklığı servise vermek için illa bulundukları yere gitmek mi gerekiyor? mediamarkt garanti işleri için bir çözüm üretir herhalde. kendilerinin "bu garanti şartı dışında alamayız" diyeceğini sanmıyorum bir de.


  • komodora  (25.01.11 03:16:09) 
media markt a vermen daha iyi olur. media markt kendi adına bi şey gelmesin diye daha iyi bi hizmet alabilirsin metan ın garanti konularında pek iyi notu yok genelde kullanıcısı hatası diyip geri gonderiyolar diye seyler dolasıyo forumlarda ve bende kablosunda sorun olan sennheiser kullaklıgım icin sen koparmışsın dediler yapmadılar.


  • rurouni  (25.01.11 04:26:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.