[]

Simcity 3000 Taktikleriniz

220.000 nüfüsum var. Yıl 2030 gibi. Ama her şey kesildi bir anda. r,c,i taleplerinin hepsi durdu. Hi-tech endüstri gelişmedi. Komşulardan su,elektrik,çöp istekleri de gelmiyor. Ne yapmak lazım? Ya da şöyle söylim bir daha şehir geliştirirken nelere dikkat etmek gerek? Teşekkür ettim.




 
vergileri düşürüp biraz r basmaya başla, nüfusun derhal artar. ondan sonra uygun bir zamanda vergiyi yükseltip binersin halkın sırtına, vurursun kırbacı vurursun kırbacı.


  • tekosin  (23.01.11 22:59:43) 
3000'i hatirlamiyorum ama simcity serisinin altin kurali: egitim + ortalama land value = ht industry.

sehrinizin zengin nufusunu dusunerek commercial officelere yonelin yavas yavas (bu olay 3000'de var miydi hatirlamiyorum yine :)
  • tom riddle  (23.01.11 23:18:00) 
Abi güzel söylüyorsunuz ama land value yüksek olan yerledeki apartmanlar direk abandon ediliyor. Tax'ıda düşük tutmama rağmen. Kafam karıştı.


  • daddy  (23.01.11 23:22:41) 
Demek ki is yok veya commute time cok yuksek (ise gitmeye cok zaman harciyorlar). Oncelikle demanda gore zone yapin ve ulasimi da iyilestirin.


  • tom riddle  (23.01.11 23:38:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.