[]

travian s6

travian bilenler bir stratejiye ihtiyacım var.Nüfusum 155 paladin i aktifleştirdim. Fakat suan elimde asker namına birşey yok.Bütün hepsi rahmetlik oldular. Şuan tokmak mı basmalıyım. Paladin mi ?

Ayrıca üretimlerim sırasıyla 99 99 88 2. köy için ne zaman harekete geçmeliyim önceliklerim neler olmalıdır.
Bu oyunu oynayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

 
direk tokmak bas yagmaya cik.sakin koyde tutuma askerleri.cunku tokmagin savunma degeri sifira yakin 2 paladin 50 tokmagi keser atar.paladinlerine de cok guvenme.gittigin koyde mizrak varsa yanarsin.

simdi durumun su.bilenlere gore cok geri durumdasin.benim nufus 155 ken minimum 1500 civari balta ve tokmagim olurdu.bina dikmeyi 2.koy acmayi birak sadece asker ve uretim bas.birde yakinlarinda yuzde50 vahali 15 tarla kovala.oncelikle tahil bas.tahilin kadar askerin olsun.hepsi olse bile tahil npc si yapip yeniden asker basabilirsin.

bu dediklerim oyunu saldiri amacli oynuyorsan gecerlidir.ama germensen olayin budur.
  • duptıs  (23.01.11 21:48:52) 
tokmak en fizibl seçenek. çünkü çok ucuz ve o fiyata kaldırabileceği yük bayağı fazla. ayrıca saldırı için paladin değil de toyton kullanman çok daha iyi olur. ikinci köy için erken diye bir zaman yok. sadece çevrede senatör/şef basabilecek birinin olmaması yeter. eğer bu birimi basabilecek biri varsa o kişiyi senatör/şef yapamayacak seviyeye getir yeter.


  • tururo  (23.01.11 21:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.