[]

opera mobile

o kadar aradım bulamadım şimdi kolay bir yerden çıkacak diye korkuyorum valla.

- ana ekranda 9 tane hızlı erişim listesi oluyor ya, oradan bir adresi nasıl siliyoruz?

- istediğimiz miktarda zoom nasıl yapıyoruz?

telefon dokunmatik değil.

 
basılı tuttuğunuz zaman bir menü çıkması lazım. o menüden silme, değiştirme, yeni tabda açma falan yapılıyor (ben de bulamamışıtım başta heheh.)

zoom da kısayol tuşu ile olmalı, 1-9 ya da # * deneyin.
  • dekila olmeka  (23.01.11 17:03:34) 
zoom kısayol tuşlarıyla olmadı ya. * ve # ile başlayan kısayollara bakıyorum oradan denk gelmedi.


  • sanal uyku  (23.01.11 18:13:43) 
-hizli erisim sembollerinin uzerine gel, 1'e bas, duzenleyi sec.
-menuden ayarlar ordan yakinlastirma secenekleri. ayrica bi bilgi daha vereyim *'a basarsan alt-ust cubuklar gozukmez. tam ekran moduna gecer.

  • raycharles  (23.01.11 19:12:53) 
ayarlardaki yakınlaştırma kısmı tüm sitelerde geçerli olan bir zoom sağlıyor. ben her seferinde ayarlara girip zoomu değiştirip sonra tekrar ayarlara girip düzeltmekle uğraşmak yerine o anda bir fotoğrafa bakarken bir iki tuşla rahatça yakınlaşıp uzaklaşabilmek istiyorum. bunun bir tuşu yok mu?


  • sanal uyku  (23.01.11 19:20:18) 
o zaman bakmak istedigin resmin uzerindeyken secme tusuna uzun basili tutup goruntuyu ac dersen yeni sekmede daha net ve buyuk olarak aciyor. ya da kaydedince ayni sekilde..


  • raycharles  (23.01.11 19:33:13) 
hm evet resimler için bu kullanılabilir belki ama anladığım kadarıyla sayfa geneline 1-2 tuş kullanarak zoom giremiyoruz. illa ki ayarlardan girmek gerekiyor o da tüm siteleri etkiliyor.


  • sanal uyku  (23.01.11 21:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.