[]

installoustan app indirdikten sonra

jailbreak - installoustan indirdiğim appler bir-iki haftadır hep fos çıkıyor, invalid ipa olayı, başka sunucudan indirmeyi de denedim, elimdeki eski çalışan app ipa dosyalarını bir arkadaşa verip onun da denemesini istedim, onda da hata verdi, bilen biri ya da bunları yaşayan biri sorunun neyden kaynaklandığını biliyorsa söyleyebilir mi?




 
hangi app bu hatayi veriyor? simdiye kadar sadece 1 kez invalid ipa hatasi aldim.

ayrica bir de installous uzerinden degil de apptrackr uzerinden bilgisayariniza indirip arkasindan telefonunuza atmayi deneyin. belki inerken bir hata oluyor olabilir.
  • entrapmen  (23.01.11 00:47:20) 
hm, isim isim söyleyemeyeceğim ama 11 mblık dosya da 233 mblık olan da hata verdi, hem aletten hem de bilgisayara indirip atma yoluyla indirdim, olmadı, dediğim gibi bende çalışanlar da arkadaşta çalışmadı


  • ayrintida gizli seytan  (23.01.11 01:01:31) 
sadece pc den deneseniz veya sadece telefondan deneseniz ikisinden birisinde problem vardir diyecegim ama garip yani.
peki arkadasiniz normal sekilde indirip kurdugunda problem yasiyor mu? ornegin sizin denediginiz bir seyi o kendisi indirip kurdugunda?

hadi installous uzerinde hata olmasini anlarim. genelde barindiricilarla kesinti olustugu anda dosya inmis kabul ediyor ama o zamanda invalid ipa demiyor. pc'den telefona atildiginda hic sorun cikmamasi lazim o vakit.

her halukarda alette oldugunu dusunuyorum sorunun. bence shsh kaydi alip restore cekin ardindan tekrar jailbreak uygulayin.
  • entrapmen  (23.01.11 02:10:16) 
cihaz versiyonu dusuk olabilir mi ?

mesela benim tel v4.1 . dun denemek icin v4.2 gerektiren biswy indirdim installoustan. invalid ipa dedi.
  • arnatuile  (23.01.11 06:24:06) 
ipa'ların kurulabilmesi için iPhone'da (bkz: appsync) kurulu olması lazım.


  • crown  (23.01.11 10:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.