[]

booking.com

booking.com daki otel fiyatları çok uygun gözüküyor. Otele kapıdan girsem bu fiyatları alamam gibi geliyor. Türkiye'de yaşayan biri olarak Türkiye'den bir otelde bu site üzerinden yer ayırtsam sorun olur mu ? Otel bu fiyatlardan almamazlık eder mi bizi ?




 
olmaz. çünkü normal tur şirketleri de bu dönemde erken rezervasyonda gayet uygun.


  • son ki uc dort  (22.01.11 23:05:15) 
kesinlikle oyle bir sey olmaz..onlar sadece kredi kartini isteyecekler ve booking.com'dan aldigin tarifeden cekilecek. veya bazi otellerde zaten onceden oduyorsun iade falan olmuyor o zaman ona bile gerek yok. denedim bir cok kez bir sorun yasamadim hic bir otelde.


  • lukunku  (22.01.11 23:07:21) 
ben çok sık kullanıyorum booking.com'u, bir sorun yaşamadım.


  • very pigmented melanosome  (23.01.11 00:45:17) 
booking.com yabancılar için diye bir şey mi var. kullanınız.

%90 otel kapısında 3-4 katı fiyat çekerler.
otel kapısında daha ucuz olma ihtimali oldukça düşük ama mümkün.
  • desdinova  (23.01.11 01:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.