(2)
Nezih aile ortamlarını ve ana kuzuları topluluklarını bozacak sorular lazım
Merhaba sözlüğümüzün güzide mükemmel erkek ve kızceğizleri,biliyorsunuz, insanların o tatlı huzurlarını ve kendilerini inandırdıkları salak saçma peri masallarını bozmakla ünlenmiş bir adam olarak son dönemlerde biraz zorluk çektiğim oluyor.İş güç ve kadınlar derken başım kalabalık olduğu için gerek
Merhaba sözlüğümüzün güzide mükemmel erkek ve kızceğizleri,
biliyorsunuz, insanların o tatlı huzurlarını ve kendilerini inandırdıkları salak saçma peri masallarını bozmakla ünlenmiş bir adam olarak son dönemlerde biraz zorluk çektiğim oluyor.
İş güç ve kadınlar derken başım kalabalık olduğu için gerek twitter olsun, gerek sözlükler olsun, gerek feysbuk veya başka komünitiler olsun, oralardaki terteimiz, namuslu, edepli, terbiyeli, anasının sözünden çıkmayan aile kızceğizlerinin ve oğlenceğizlerinin huzurunu kaçıracak, onların zavallı ezik ezberleriyle alay edecek, bu maymunların suratına tokat gibi çarpacak değişik, şok etkili sorgulamar ve tespitler dle getirmekte zorlanıyorum.
e takdir edersiniz ki hayatım da bu bağırsak kurtlarının hayatlarını inceleyip, onları kudurtuacak detaylar arayarak geçmiyor. yapacak onca iş ama çok az zaman var.
lakin bu ergen tıynetli şebeklerin sinir krizleri geçirip, masanın üstüne çıkarak klavyenin üstünde sinirden tepinirken saçların başlarını yolarak cevaplar yazmaya çalışmalarını seyretmekten de zevk alıyorum.
işte bu sebeple sizlere de sormak istiyorum.
ana kuzusu temiz aile oğlenceğizlerini ve hanımkızceğiz yevrüceklerimizi sinirden kudurtacak ilginç sorular, sorgulamalar, tespitler var mıdır aklınızda?
lütfen kocası rusa gittiği için bir yandan mahallede sinir krizi geçirirken bir yandan da komşusu nuriyeye laf sokmaya çalışan obez türk mahalle kadını şaziye abla gibi ağzınızı yaya yaya laf sokmaya çalışmadan adam gibi cevap yazarsanız, çok memnun kalırım.
0
abi normalde yazdıklarına istediğin gibi cevaplar vermem ama bugüne kadar senin yazdığın hiçbir şey bu kadar güldürmemişti beni:
"lütfen kocası rusa gittiği için bir yandan mahallede sinir krizi geçirirken bir yandan da komşusu nuriyeye laf sokmaya çalışan obez türk mahalle kadını şaziye abla gibi ağzınızı yaya yaya laf sokmaya çalışmadan..." ahah süper laf ya. bunun yüzü suyu hürmetine cevap veriyim sana.
mesela bu bahsettiğin profilin kız arkadaşlarının senin gibi olgun, kemikleşmiş erkekliğe sahip(buraya klasik lafların gelecek) bi erkek için çıldırdığı, otoobüste falan önüne gelince sana sürtmek için kıvrandığını falan yaz.
bilmiyorum tabii önceden buna değindin mi.
edit: bir de ergen ders çalışıp sevgilisine güzel bir hayat sunmak için kendini paralarken o sevgilisinin seninle fink attığını söyle. sen iyi geliştirirsin bunu, ayrıntı vermeme gerek yok.
0
sen git ben geliyorum
(
22.01.11)
cem kabul et yenilik lazım artık abi.ben ki yazılarını igiyle okurdum, ben bile sıkılmaya başladım.al sana soru: sen hala seni leyleklerin getirdiğine mi inanıyorsun?
0