(2)
Bu yıl ALES Sonuç Belgesi Yollamıyorlarmış, Viyana'da Master Yatar mı?
Şimdi, Viyana'da master başvurusu için 31 Ocak son tarih ve başvuru için ALES sonuç belgesinin aslı gerekiyor. Belge halen elime geçmediği için dün ÖSYM'yi aradım ve oradaki bir hatun kişi bana bu yıl ÖSYM'nin sınav sonuçlarını yollama uygulamasına son verdiğini ve ekran görüntüsünün çıktısı dışında
Şimdi, Viyana'da master başvurusu için 31 Ocak son tarih ve başvuru için ALES sonuç belgesinin aslı gerekiyor.
Belge halen elime geçmediği için dün ÖSYM'yi aradım ve oradaki bir hatun kişi bana bu yıl ÖSYM'nin sınav sonuçlarını yollama uygulamasına son verdiğini ve ekran görüntüsünün çıktısı dışında yazılı bir belgeye sahip olmamın mümkün olmadığını söyledi.
Bu bilgiye dair bir şey bilen var mı? Yani bu nasıl bir saçmalıktır ve hakikaten de doğruysa bu yıl Viyana Üniversitesi'ne master başvurusu yapmak mümkün olmayacak mıdır?
Bu sorunu nasıl aşarım, bir el atamaz mıyız?
0
itiraf ediyorum (
22.01.11)
Viyana'ya bu durumdan bahsedersiniz sorun etmeyeceklerdir bence.
0
o ekran görüntüsü belgesini notere gidip onaylatsan acaba sorun çözülür mü?
0