[]

fas-ispanya arasında ulaşım ve fas'ın iç ulaşımı hakkında

Merhaba,

-Şimdi ilk olarak Fas'tan İspanya'ya Cebelitarık üzerinden deniz yoluyla geçmek istiyoruz. Ceuta'dan Algeciras'a iki şirketin feribotlarından buldum. Kişi başı 33 Euro civarı fiyat veriyor. Bu fiyattan daha ucuzu ve yavaş gideni de olsa olur var mı bildiğiniz?

-Fas'ta Rabat-Fez-Casablanca gibi bir rota etrafında üç gün geçirmeyi düşünüyoruz ve Fas'a uçakla gitme planındayız. Casablanca'ya inecek uçak. Casablanca'dan Rabat'a ulaşımı en ucuz ve güvenli nasıl sağlayabiliriz? Otobüs-tren gibi seçeneklere açığız ve bunların fiyat-süre-kalkış yerleri gibi seçenekleri bulabileceğimiz bir site var mı?

Teşekkürler.

 
şubat başı gibi gideceğiz biz de. lonely planet morocco aldık. soru çok acil değilse birkaç güne kitaptan bakıp yazarım.


  • pyro clustic flow  (22.01.11 20:03:43) 
bizim nisan'da yolculuk, yani aciliyeti yok. sevinirim, teşekkür ederim. :)


  • bi mekan  (22.01.11 21:48:16) 
o zaman biz gidip gelelim. dönüşte yani şubat 13'ten sonra mesajla hatırlatırsan konuşalım. okuduklarımla değil, tecrübe vs de katmış oluruz. 2 yıl önceki basım bu kitap, yeni baskı yazın olcak.
bir de istanbul'daysan gerekli sayfaları fotokopi çektirirsin istersen.
konuşuruz sonra.
  • pyro clustic flow  (23.01.11 09:24:12) 
istanbul'da değilim maalesef, fakat ben 13'ünden sonra rahatsız ederim o zaman mesajla. Teşekkür ederim ilgin için. :)


  • bi mekan  (23.01.11 14:32:40) 
bi mekan'la birlikte gideceğiz fas'a eğer kesinleştirebilirsek. İstanbul'da benimle iletişime geçebilirsin, hatta fotokopi olayı güzel olur. Eğer sana da uyarsa tabi. Zaten gideceğimiz iki üç yer, tüm yerlere ihtiyacımız olmayacak.


  • fronkul  (24.01.11 09:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.