[]

Çook kötüyüm.

Abilerim, ablalarım.. önceki duyurumda hayatta yaşadığım sıkıntılardan bahsetmiştim.
Bugün dershaneye gittim. Bildiğiniz gibi en yakın arkadaşımla aram bozulmuştu.. Biz dershanede üç arkadaş takılıyorduk. Daha önce aramızı düzeltmeye çalışan arkadaş, o ve ben. Az biraz muhabbet ettik, aramızı düzeltmek isteyen arkadaş film izleme önerisinde bulundu. Bugün genel olarak keyifsizdim, zorla da olsa kabul dedim. Eve gidiyorduk, yolda kendimi daha kötü hissettim. Ben ayrılıyorum kusura bakmayın dedim. Arkadaşla vedalaştım.. Bozuk olduğum kardeşime de "ben gidiyorum. görüşürüz dedim.." zoraki el sallayıp "tamam" dedi.. ben de "gel vedalaşalım yapma böyle" dedim. dedikten sonra.. "ben bişey yapmıyorum sadece samimiyeti kesiyorum" dedi. neden diyebildim. "öyle gerekiyor" dedi. dilim tutulmuştu. başımdan aşşağı kaynar sular döküldü.. yerin dibine geçtim adeta.. konuşmak istediğim çok şey vardı ama hayatta konuşamam şimdi. "iyi" kelimesi çıktı ağzımdan sessiz bir şekilde. çok kötüyüm şimdi. paylaşmak istedim.



 
arkadaşlıklar çok büyük çoğunlukla gelip geçicidir. sanırım daha gençsin, ilerde yine arkadaşların olucak, arkadaşlıkların bitecek. eğer şanslıysan sağlam dostluklar kuracaksın.


  • royal  (22.01.11 15:37:29) 
bu çok sağlamdı ama.. hayatımda tattığım en büyük dostluk.. en büyük kardeşlikti.. bu kadar samimi olmamıştım kimseyle.. ve annelerimiz bile derdi siz bizim 2. oğullarımızsınız diye. her ne kadar kötü konuşsa da ben öyle olmak istemiyorum. yapamam çünkü. herkesle konuşup samimiyet kuran tiplerden değilim.


  • aydogank  (22.01.11 15:40:25) 
öf dicek bişey yok arkadaş sıkılmış fikrimizi almak istemiş herkes okumak zorunda değil ki..

valla canını sıkma bence boşver, benim de bi arkadaşım vardı benim adım atmamı ondan özür dilememi beklerdi burnu büyüktü biraz, o zamana kadar kimse ona özür diletmemiş çünkü, hep bi tarafını kaldırmışlar..
eninde sonunda bitiyo yani canını sıkcak bişey yok boşver gitsin ya salla
  • sweeney  (22.01.11 15:41:14) 
:( Böyle nasıl gidecek ki.. sürekli rastlaşma ihtimalimiz. Ben huzursuzum.


  • aydogank  (22.01.11 16:05:24) 
sen takma bak dediğim gibi, onun özür dilemesi gerekiyo gibi bi süre adım atma. bu ne ya senin sıkıntılarını bilmiyo mu da samimiyeti kesiyorum bilmemne diyo. ay gıcık olurum bu en yakın arkadaşın küslük triplerine adam gibi destek olcaksa dursun olmuyosa ne hali varsa görsün. arkadaş dediğinle eğlenceksn gülceksin dertleşceksin, bi de o dert çıkarıyosa çeksin gitsin ya.

eğer istiyosan git konuş tabi içinde kalmasın, güzel güzel açık açık anlatsın derdini hallolsun devamsa devam değilse değil.
  • sweeney  (22.01.11 16:13:52) 
ben de aynı durumda kalmıştım fakat arkadaşının pozisyonundaydım, insan soğuyabiliyor ya nedensiz bir şekilde, 1 ay falan konuşmadım onla aynı ortamda olmamıza rağmen fakat şimdi eskisi gibiyiz. kısacası ona biraz zaman ver senin arkadaşlığını özleyecektir.


  • ziplayan meksika bamyasi  (22.01.11 17:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.