[]

Film sorusu. melekli kanatlı

Şimdi baştan söyliyim legion değil.
adamın tekini bağlamışlar bi dikey sedye ye inceliyorlar. birden adamın sırtında beyaz kanatlar ortaya mı çıkıyor, açılıyor mu ne işte koparıyo bağları sedyeden ve camı kırarak atlıyor aşşağı. ama camı kırdığı bina bu full camdan binalar yada ofisler varya onlardan. atlıyor işte. neydi bunun adı ya?



 
x man di ama hangi film bilmiyorum. eleman reddediyordu tedaviyi falan. babasına atar yapıyordu orada.

edit: bu mu? www.spareroom.co.nz
  • sen git ben geliyorum  (21.01.11 21:56:31 ~ 21:58:30) 
X-Men: The Last Stand


  • khan shabbir  (21.01.11 21:57:48) 
x-men origins: wolverine işte agalar.

last stand'miş harbiden benim aklımda origins dye kalmış.
  • ayiadam  (21.01.11 21:58:03 ~ 21:59:06) 
last stand deyu linkteki abi.


  • sen git ben geliyorum  (21.01.11 21:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.