[]

uygun fiyata ps3

khalkedon'da 120 gb slim 550 TL + move 150 TL: 700TL (1 yıl khalkedon garantisi)
darty'de 320 gb slim + move: 850 TL (2 yıl garanti)

jailbreak yapacağım için diskin büyük olması daha avantajlı olacak fakat 120 gb'lık oyun dolduracağımı sanmıyorum. (gerçi yeter diyorum ama kesin yetmez, değil mi?) khalkedon'dan alsam 1 yıl sonra bozulursa ne olacak? bunların dışında daha uygun fiyata alabileceğim bir yer var mı? heyecan yaptım, kafam karıştı.

 
Ankamall sony magazasında assasian creed paketli 320 gb tı 760 liraydı ama tek kol.


  • p10  (21.01.11 16:58:49) 
ilk fiyat güzel ama dediğin gibi kesin yetmez. bende 320 var hemen doldu klasik ps3 oyunları sadece dolduruyuor zaten gow olsun mgs olsun bunlar gibi 10 tane oyun yükleyince dolar hemen. gerçi sonradan yükseltebilirsin sanırım bi araştır.


  • cagdassalur  (21.01.11 16:59:09) 
evet diskin büyük olması lazım . emin ol 120 gb disk yetmeyecektir. o 150 liraya en az 500 gb harici harddisk alınabilir. ama garanti konusu da çok önemli. gerçi ben de khalkedondan aldım 2 seneyi geçti bir problem çıkmadı. şans işi.


  • neill  (21.01.11 17:32:57) 
diski kendın degistireibliyorsun ki ? ucuzunu al hdd al kalan paraya ?

bi de ps3 kolay bozulan bişi degil, fat kasalarda sarı ısık mevzu vardı slimlerde yok.
  • bryan fury  (22.01.11 15:49:33 ~ 15:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.