[]

deviantart ve flickr

internetle o kadar içli dışlı insanım, twitter'ı bile aktif olarak kullanıyorum ama bu siteleri kim niye gezer onu hala çözebilmiş değilim. nedendir?




 
deviantart tam bir vaha benim için. saatler harcıyorum galerilerde. insanların çizdikleri, yazdıkları, çektikleri çok ilgimi çekiyor. bir nevi dışavurum gibi duygusal olarak ve benim de son derece saygı duyduğum bir şey.

aslında çok da yadırganacak bir şey değil abi? görsel sanatlar öyle çok az bulunan bir zevk değil ki?

edit: dünya genelinden bahsediyorum. ülkemizde gayet az.
  • sen git ben geliyorum  (20.01.11 23:50:30 ~ 23:51:16) 
umarım trolllenmiyorumdur:

bazı insanlar fotoğrafçılığa ve çeşitli resim tekniklerine ilgi duyarlar.
  • celeron 300a  (20.01.11 23:51:41) 
deviantartı ekşi sözlük gibi düşün. gerçi ismi bile benzer, içinde yok yok.
biraz takıl anlayacaksın.

  • radikalherif  (20.01.11 23:55:56) 
daha çok grafik, photoshop ve fotoğrafçılığa ilgi duyan insanların gezdikleri siteler ikiside.


  • thugster  (21.01.11 00:14:24 ~ 00:14:41) 
inanmazsın, panoramio'da sektirmeden her gün en az 1 saatini harcayanlar da var.


  • makineci  (21.01.11 01:10:15 ~ 01:10:33) 
elbet ilgi duyduğum eserler de çıkabiliyor ama o kadar galeri içinde beğeneceğim birkaç resim/fotoğraf çıkacak diye bütün gün sitede gezmek anlamsız geliyor işte ne bileyim.


  • sanal uyku  (21.01.11 09:57:07) 
Tam bir Twitter kullanıcısı sorusu. Cevap verenlerin cevapları da tiklendiği halde anlaşılmamış herhalde. Bütün gün gez de bir kaç fotoğraf, resim beğenirsin belki sitesi değil zaten DeviantART.


  • Kat  (21.01.11 12:47:38 ~ 12:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.