[]

Saçlarımı satmayı düşünüyorum

Evet doğru okudunuz. Öncelikle erkeğim :). Sarışınım. Saçımın uzunluğu 60 cm. civarlarında. Bir kuaför 450 lira teklif etti. Piyasa nedir ne değildir bu iş nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. Ayak üstü hiç bir isteğim olmamasına rağmen bu kadar para teklif edildiyse daha iyisi olabilir diye düşündüm. Bu olayın yolunu bilen biri anlatırsa sevinirim




 
tarlabaşı'nda bu işin ustaları var. Peruk yapıyorlar tezgahlarında, atölyelerinde. Organik saç ve peruk piyasası orada dönüyor. Daha iyi bir teklif verebilirler. Tabi saçın rengi ve dayanıklılığı, bakımına vs. göre değişiyor diye biliyorum.


  • haggi bulut  (10.02.08 00:00:33) 
abi benim de vardi. baya baya uzundu, cok pis para goturucem saniyordum, sacin telinin kalin olmasi gerekiyormus, olmadi. kalinsa teli problem yok.

bir kiz arkadasim sirti boyunca saci 800 milyona satmisti. karli miydi degil miydi bilmiyorum. bir fikir olsun en azindan.
  • mestre  (10.02.08 12:20:02) 
450 ytl az geldi bana açıkçası. bundan yaklaşık iki sene önce 1500 ytl teklif etmişlerdi bana.. biraz araştırmakta fayda var derim.


  • dalamar  (10.02.08 13:36:57) 
biraz önce aldığım bir bilgiye göre bence en iyisi birebir satacağın yani saçlarını kullanmak isteyen birisini bulup satman. çünkü, biraz önce konuştuğum saçlarını senin saçlarının tanımıyla bir tutabileceğimiz bir arkadaşımın validesi saçlarına postiş yaptırmak istediğinde kendisine 1500 ytl gibi bir fiyat çıkarmışlar. ayrıca ne kadar kaliteli olduğunu bilmediğin bir saç için o kadar para veriyorsun. peki bu konunun açıklanmasında arkadaşın annesi ne alaka yaratıyor. şöyle ki ; annesi bu arkadaşıma 300 ytl vereyim bana saçlarını ver demiş evet şaka yapmıyorum... sonuçta bir annenin oğlundan bir isteği söz konusu ve 300 ytl iyi para bunun için. sonuç olarak bana kalırsa en güzel yöntem bire bir satabileceğin birilerini bulmak... ama nasıl bulabileceğin konusunda bir fikrim yok. belki de ilan vermelisin bir gazeteye ;)


  • SoLfej  (10.02.08 21:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.