[]

20-25 gun. 2 secenek.

  Suriye de arapca kursu 7 subat 7 mart arasi. Okul 14 subatta acilliyor. Bu sekilde ilk hafta ders olmazsa bile 2 hafta derse girememis olurum. 
Iste sorum burada basliyor; suriye lubnan ve urdun un gezmeyi de istiyordum sonra kurs arastirdim ve tarihleri biraz ters. 
Sizce kursu sallayip 10 gun ortadogu 10 gun de bosna-hirvatistan-sirbistan mi yapayim yoksa bu firsat bir daha gecmez arapcaya git mi dersiniz? Arapca hic bilmiyorum, temeli orada atacagiz eger 2. Secenek olursa.
Karar veremedim siz ne dusunursunuz?

 
tabi ki 20 gün gez. siktir et arapçayı ne yapacaksın.


  • redlinetheturk  (20.01.11 14:59:41) 
Hani 1 dil 1 insan falan? :)
herkes gorusunu soylesin lutfen

  • salahaddin  (20.01.11 15:01:52) 
bence arapça öğrenmelisin.. arapça mükemmel bi dil. keşke hepimiz arapça bilsek... gezme derim ben başka ülkeleri. otur dizinin üstüne dersine git gel yeter.


  • raki masasinin degismez adami  (20.01.11 15:08:20) 
bir ayda ne öğrenecen arapçada? alfabeyi bile sökemeden gelirsin. bence temeli burda atıp gitsen daha faydalı olurdu.


  • no avalon  (20.01.11 15:10:24) 
Evet haklisiniz ama su anda temel atma imkanim yok. Yani 7 subata kadar atabilir miyim ki? :)


  • salahaddin  (20.01.11 15:17:45) 
sen 20 gün gezdiğinde istemediğin kadar insanla tanışırsın. bu tecrübeler ufkunu açacak. arapçayı istediğin zaman öğrenebilirsin.


  • redlinetheturk  (20.01.11 15:23:54) 
gidip gezmene bak bence. dönünce burada bir kursa gider temelini atarsın. suriyedekine de güz döneminde başlarsın, unutma arapça, rusça, çince, japonca gibi dil kurslarının çoğu 1. ve 2. kurlardan parayı kırarlar 3. kura adam kalmaz ciddi yaklaşanlar dışında. burada başlayıp sonraki kurları yurtdışında almak daha mantıklı.


  • quasiromantic  (20.01.11 15:36:27) 
suriye de kızlar teklif ediyormus


  • raki masasinin degismez adami  (20.01.11 15:40:34) 
gezmek iyidir ölcez hepimiz zaten


  • azeroth  (20.01.11 16:38:22) 
10 günde yaldır yaldır gezeceğine 20 gün ortadoğu'yu gez. oraya yazın gidemeyeceğine göre rahat rahat takılırsın.
balkanlara sonra gidersin, yazın. bu mevsimde eser oralar.

not: kursa burada da başlayabilirsin. en azından harfleri bile öğrensen epey faydası olur. 1 haftaya kalmaz sökersin, kuran okuyan birileri vardır illa etrafında. kendin bile çalışsan olur elifbalarla.
  • pyro clustic flow  (20.01.11 17:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.