[]

ankarada fix menu balık

baslik anlatiyor gerci ama ankarada istanbuldaki bir set balık gibi once gozleri ardindan mideyi bastan sona eksiksiz doyuran bir mekan var midir? fix olmasi onemli, zira ankarada cok para vermeden balıgın keyfine varmak istiyorum bu sefer.




 
bestekarda marmaris balıkçısı var. balık çorbası, balık , salata, içecek tatlı 15 liraydı en son. ama sanırım öğle yemeği menüsü bu. çok da şık bir mekan üstelik tavsiye ederim hatta olsa da yesem şimdi :)


  • letranger  (20.01.11 15:11:02) 
kalbur var oranda


  • Aslan Yürekli  (20.01.11 15:11:34) 
ogle yemegi icin uygun ama benim kastım daha ziyade aksam yemegi icin sınırsız meze ve icecek (rakı) seklinde. marmaris balıkcısı guzeldir ara sıra giderim de ama boyle bırsey yapmaya kalksam kısı bası en az 120lık olurum. kalburu cok duydum ama hıc gıtmedim, trilye ayarında oldugunu dusunuyorum ki bu da 120 bıle hayal demek gıbı gelıyor.


  • isttrab  (20.01.11 15:55:37 ~ 15:56:50) 
kalbur fiks menu yapmiyor ya, mehmet abi o gun kafasina ne eserse onu getirir. fiks menu dersen carlar hatta bence. bi de dedigin gibi trilye ayarindadir, pahalidir.


  • please dont die  (20.01.11 18:43:20) 
tenes bozcaada balıkçısı vardir efendim, güvenlik caddesiyle mesnevi sokak köşesinde. mezelerine doyum olmaz. bittikçe yenisini getirir çeşit çeşit. balık desen öyle leziz.
fiks menüsü 50-60 civarında olabilir. alkolün sınırsız olup olmadığını bilmiyorum, sormak gerekir. ama yemekleri olsun ortam olsun şahanedir. tabi biraz ufak tefek bi mekan olduğu için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

  • ahandanick  (20.01.11 19:28:40) 
keske daha cok mekan olsa ama denizsiz bu kadar oluyor sanırım.
trilyeyi ankarada degil turkiyede tek gecerim ama dedigim gibi ayda bir gitmek bile zorlayıcı benim icin. teneseyi de deneyecegim en yakın zamanda.
katkılar icin tesekkurler...
  • isttrab  (24.01.11 16:07:15 ~ 16:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.