[]

UyduNet ve UyduTV hakkında fikirleriniz?

Bir arkadaşım sordu da. Kendisi Beşiktaş'ta oturuyor bulundukları muhitte Uydu şeysi var. Uydu TV ve Uydu Net'ten memnun kalır mıyım diye sordu. Kendisi 1megabit sınırsız TTNET kullanıyordu normalde. Yorumlarınızı alıyım uydutv ve net hakkında? memnun kalır mı?




 
üsküdar da uydunet kullanıyorum ve sürekli değişken bir hız veriyor gelip bakmalarıda çare olmuyor sinyal gücü yüksek diyip geri gidiyorlar
özet : memnun değilim ama ucuz

  • nihavent  (20.01.11 14:24:51) 
ben ttnet ten uydunete geçiş işlemlerine başladım, şu anda yeni bi kampanyaları var, kablosuz modem ücretsiz, 29 liraya 1 mbit sınırsız, 1 hafta deneme süresi veriyorlar, karşılığında 2 sene taahüt istiyorlar.


  • bonjurkes  (20.01.11 14:48:22) 
@bonjurkes peki bu 29 liraya 1 mb sınırsız internet ve artı olarak uyduTV ne kadar?


  • deniztarafinabakankale  (20.01.11 14:50:54) 
kablo tv + uydunet + kdv 36 lira (1 mbit sınırsız)
teledünya + uydunet + kdv 38 lira (yoksa 40 mıydı?). teledünya dijital yayını, dijitürk dsmart gibi yani.

  • no avalon  (20.01.11 15:12:24 ~ 15:13:06) 
kesinlikle geçilesi bir hizmet. ankarda kullanıyorum.


  • hoot  (20.01.11 16:50:40) 
Uydunet sorunsuz değil. Sonradan "bak sen dedin, geçtim, iğrenç" diyebilecek biriyse karışmayın.


  • sourlemonade  (20.01.11 19:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.