Giriş
(7)

milli piyango

sori
yılbaşı ikramiyesi bana çıktı.Her Türk insanın yaptığı ya da yapacağı gibi paranın yarısını fakir insanlara dağıttım,çocuk okuttum ve de hayır kurumlarına bağışladım.Elimde 800.000 tl var.Bu parayla ne yapılır? Size vermek dışında.
yılbaşı ikramiyesi bana çıktı.Her Türk insanın yaptığı ya da yapacağı gibi paranın yarısını fakir insanlara dağıttım,çocuk okuttum ve de hayır kurumlarına bağışladım.Elimde 800.000 tl var.Bu parayla ne yapılır? Size vermek dışında.
0
sori
(20.01.11)
tedavine harca. hangi parayla dediğini duyar gibiyim.
0
terp
(20.01.11)
winston insani
(20.01.11)
cinsiyet değiştirme ameliyatı ol dişi isen er, er isen dişi ol şu an ki durumun pek yaramamış sana anlaşılan.
0
asadas1999
(20.01.11)
babam banka müdürü bi hesap açıp yatıralım güzel faizli he? *
0
everyone looks so good from here
(20.01.11)
açıkta kalan yerlerini ört.
0
boran79
(20.01.11)
git beynin var mı yok mu film çektir.
0
sert yerden yavas
(20.01.11)
ya adam belki çıksa anlamında sordu. Dünya turu, pahalı araba ve evler, yüksek yaşam kalitesi, bankaya da yatır torun torba için oldu işte.
0
ziplayan meksika bamyasi
(21.01.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.