[]

TTNET netlimitsizden tam verim alamıyorum

ttnet netlimitsiz paketindeyim. yani 8mbit e kadar. olay şu. ilk aldığım zaman hız 600-700e kadar çıkmıştı. şimdi yavaş yavaş 400 lere indi. 300 ortalamayla download yapabiliyorum. arayıp söylediğimde 1500 tane faktör saydı yok santral uzaklığı, yok kabloların kötü olması. iyide ilk aldığım zamanlar 600 verirken sonradan kötü kablomu döşüyor bu ttnet. ekde ise modem arayüzünde 4mbt e sabitlenmiş görünüyor. bunu söylediğimde de o hızı desteklediğinden sabitlenmiş dendi. yani demem o ki bu ttnet adam mı sikiyor afedersiniz? bu durumla karşılaşıp düzelttiren oldu mu?




 
ttnet netlimitsiz'in aciklamasina bakarsan "8mbit'e _kadar_" baglanti sagladiklarini gorebilirsin.

yani 8mbit sabit garanti etmiyor. 1mbit 8mbit arasinda o an ne cikarsa bahtina.

Ben de bazen 888kbps ile indiriyorum (ust limitim) bazen 400 200 100 lere dustugu oluyor. Yogunluga gore. Bir garantileri yok, yaptigin sozlesme oyle. 8mbit sabit baglanti almak istiyorsan baska bir tarife var onu alman lazim. 20-30 lira daha pahali.
  • kurukafa  (20.01.11 02:43:14 ~ 02:44:06) 
vaaay iyisin reyiiiz 4 mbit bağlantın var. ben 8 mbit e kadar aldım 1024 bağlantım var. çok şanslısın valla.


  • sert yerden yavas  (20.01.11 11:36:40) 
Yanlış hatırlamıyorsam ttnet'in sözlük'te de çok ses getiren bir olayı olmuştu:

limitsiz de olsan belli bir miktarın üzerinde (misal aylık 30 gb diyelim) download yaptığında hızını düşürüyorlardı. evet fantezi gibi ama gerçek.. belkide buna kurban gitmişsindir :S
  • tzameti  (20.01.11 20:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.