[]

Adana Havalimanı - Ceyhan ?

merhaba, yarın saat 17-17:30 gibi adana havalimanında olacam, ceyhana kolay ve ucuz şekilde nasıl gidebilirim ? bi yardımcı olsanız.




 
pek kolay olmayacak ne yazık ki. havalimanından yüregir otogarına gitmeniz gerekecek. ordan ceyhan otobusleri kalkar. veya havalimanından merkez otogar a gidin. belki ceyhan a giden arac bulursunuz (zor ama).


  • damnit  (19.01.11 23:16:20) 
yüreğir otogarına nasıl gidebilirim damnit ?


  • ferishtah  (19.01.11 23:17:33) 
şimdi öncelikle adanamıza hoşgeldin diyeyim :)
sana ben olsam nasıl giderim onu anlatacağım.
havalimanından benim bildiğim yüreğir otogarına giden araç yok. merkez otogara gitmen de çözüm olmayacak sana. yüreğir otogarına nasıl gideceğini anlatayım sana.
havalimanı kapısından çıktıktan sonra hemen önündeki parktan meydan dolmuşları geçer. ona binip çetinkayada in. çetinkayanın köprü ayağına yakın kısmından yavuzlar dolmuşlarına bin. yüreğir otogarında ineceğini söyle. vardığında zaten ceyhan ceyhan diye bağıran arabaları görürsün. meydan 1,25 + yavuzlar 1,25 = 2,5tl'ye halledersin. ceyhan ne kadardır onu bilemem :)
  • baris daima  (19.01.11 23:23:53) 
havalimanı çıkışında meydan dolmuşları var ona binersin. çetinkayanın önünde inersin yuregir dolmuşları oradan kalkıyor yeni yapıldı sayılır oradaki otogar gittiğinde ceyhan arabasına binersin. adana da ulaşım ucuzdur pek bişe tutmaz insanları da çok yardımseverdir birine ceyhana gitcem de valla kendi bırakır seni bide muavinlerden korkma uyarayım da :)


  • kimbilebilir  (19.01.11 23:28:45) 
çok teşekkürler :)


  • ferishtah  (20.01.11 00:28:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.