[]

mardin turu

mardini gezmek istiyoruz
hangi tur şirketini önerirsiniz?

şehir ile ilgili tecrübelerinizi de yazarsanız sevinirim

 
bu mevsimde mardine gidilmez. baharı bekleyin, çok sıcaklara da kalmayın. yada eylül-ekim nar zamanı gidin.

tek başına mardin 2 günden sonra sıkar. gap turu içinde 1 gün ayrılır genelde mardine, gece orada konaklanır. çok modern oteller yapıldı son zamanlarda.

gap turu yapacaksanız, oralara kadar gitmişken gap-doğu birlikte olan paketlerden almanızı tavsiye ederim. çünkü hiç bir tur şirketi tek başına doğu programı yapmaz. o kadar yolu göze aldınız madem, gitmişken van gölünü, aniyi de görmüş olursunuz.

sen hangi şehirde olduğunu yazaymışsın biz de ona göre şirket önerirdik sana.
  • halanne  (19.01.11 13:36:35) 
istanbuldayım halanne
bu mevsimde gidilmez demenizin sebebi nedir?

  • superb  (19.01.11 13:44:39) 
ee soğukk :)
kar-yağmur-çamur

izmirde olsaydın önerebileceğim çok iyi bi firma vardı ama istanbul uzmanlık alanıma girmiyor.

tavsiye olarak, tur şirketi araştırmanın yanında, hangi rehberle gideceğinizi de araştırın. mümkünse daha paketi satın almadan rehberinizi öğrenin ve ona göre son kararınızı verin. çünkü şirket oraginzasyonu yapar, oteli-otobüsü ayarlar. sonrası rehberin eline kalır. tur boyunca neler yaşayacağınız rehbere bağlı olacak.
  • halanne  (19.01.11 13:50:49) 
valla hava sıcaklıkları istanbulla neredeyse aynı olduğu için ben bu zamanlarda gidilebilir diye düşündüm..


  • superb  (19.01.11 13:56:37) 
kar yağmur çamur dediğiniz geçmişte kaldı.istanbul da bu mevsimde karlı olurdu zamanında.yani istanbulda şuan hava nasılsa mardinde de aşağı yukarı aynıdır zaten tarihi güzellikleri görmenize bir mani yoktur.gittiğinizde telkari gümüşlerinden edinmenizi süryani şarabını tatmanızı mardin yöresel yemeklerini mezopotamya manzarası eşliğinde afiyetle yemenizi öneririm.


  • hll4747  (19.01.11 13:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.