[]

araba ve sigara

Önümüzdeki 8 ay boyunca şirketin kiralayıp bana tahsis ettiği arabayı kullanacağım. Yalnız araba leş gibi sigara kokuyor (anlaşılacağı üzere ben içmiyorum). Araba içine konan kokular zamanla bunu gidermeye yeterli olur mu? Yoksa Bu Sonax tipi yerlerin "detaylı iç temizliği" dedikleri nane bu olayı çözer mi? Başka fikirleriniz / çözümleriniz / tecrübeleriniz varsa çok makbule geçer.




 
soyle sirkete baska araba kiralasinlar...


  • compumaster  (08.02.08 09:42:33) 
detaylı iç temizliği çözüm sağlar.. ayrıca para vermek istemiyorsan koku da koyabilirsin bir süre sonra nisbeten sigara kokusunun önüne geçer.

detaylı temizlik istiyorsan..
ziebart a gitme kazıkçı...
sonax fena değil dierlerine göre fiyatı makul olur.
meguiars da pahalı ama işçilik 10 numara..
autoking falan var o da ucuz ve fena değil yani...
ortalama 150-200 e olur.. daha fazla bir yerde verme...
  • chewy  (08.02.08 13:04:23) 
Eğer şirketiniz aracın detaylı temizlik masraflarını üstlenmiyorsa,biraz ucuz bir yönteme başvurabilirsiniz.

Gül Sirkesi'nin kokuların üstünü örtmek yerine absorbe(yok etmek) ettiğini söyleniyor.Tabi ki bunu fıs fıs spreyi olan bir şişeye doldurarak kullanmanız gerekmektedir.Önce aracın küçük bir kısmında deneyiniz eğer o bölgedeki koku yok olursa aracınızın tümünde kullanabilirsiniz.Ama unutmayın deri ve diğer kumaşlarda ne tür reaksiyon vereceğini bilemediğim için küçük bir bölgede denemenizi ısrar ederek öneriyorum.
  • esek sudan geldi  (08.02.08 23:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.