[]

CityVille

Selamlar duyuru sakinleri,
İki gündür okunuşunu bile bilmememe rağmen CityVille'ye/e merak sarmış bulunmaktayım.
Ricam şu ki, aranızda oynayan varsa şu başkasının şehrine iş yeri kurma olayını anlatabilir mi?
Kuranın, kurulmasına izin verenin kârı ne?
Ha bi' de bir şey var imar izni herhalde Türkçe'si. O nedir ki?
Cevaplayabilecek varsa şimdiden çok teşekkürler.

 
baskasının sehrine dükkan actıgında ordan da para kazanıyosun, sehrine dükkan acılanda o dükkanın gelirini toplayabiliyor yani iki tarafta kazanıyor. imar iznide şu; oyunun ilerleyen levellerinde arazini genişletmen gerekiyor yeni binalar kurmak için. bu genişletme paketlerini almak için de imar iznini ihtiyacın var.mesela 1 genişletme paketi 1 izin, 14. genişletme paketin 14 izin şeklinde..


  • panda  (17.01.11 21:36:12) 
Final zamanında ev arkadaşım alıştırdı beni de kurtulamıyorum şu an. Çok hızlı ustalaştım ama anlatıyım hemen =)

Build/buisness menüsünden ilk baştakı boş araziyi ücretsiz olarak şehrine koyuyorsun ve oraya bir arkadaşın iş kuruyor. Aynı şekilde sende bir arkadaşın da gördüğün boş alana iş kurabiliyorsun daha sonra inventory'nde HQ binası oluyor. Onuda şehrine kurup oradan arkadaşının şehrindeki dükkana mal gönderiyorsun ve paranı alabiliyorsun.

Kurulmasına izin veren oradan kurulan dükkanın geliri kadar parayı alabiliyor. Örneğin yüksek seviyede bi arkadaşın varsa çok gelir getiren dükkanlardan birini kurarsa oraya kısa sürede iyi para kazanabilirsin.

İmar izni için genişletme satın alman gerekiyor.
  • croswell  (17.01.11 21:37:15 ~ 21:37:52) 
O mallar bizden mi çıkıyor? Tıkladığımda "goods"u benden alıyor? Daha sonra geri ödemesi yapılıyor mu ki?


  • olmadı ki bir kullanıcı adım  (17.01.11 21:42:48) 
senin sehrin ve senin dükkanın oldugu için goods unu sen karsılıyosn her seyi devletten bekleme :)


  • panda  (17.01.11 21:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.