[]

2 Samsung LED TV Arasındaki Fark...

Merhabalar,

Tüplü televizyonum 12 senelik birlikteliğimizin sonuna geldiğimizi bana göstermeye başladı. Keskinliği iyice gitti artık ufak yazılar okunamaz hale geldi. Bende yeni bir tv almaya karar verdim. Teknoloji ile yakından ilgiliyim. Yeni TV alırken tercihim LED TV olacak. Avrupa pazarında Samsung'un lider olduğunu biliyorum. Bizzat araştırdım, fiyat/performans olarak ta, Samsung'un iyi olduğunu gördüm.

Şimdi geleyim soruma. 2 LED TV gördüm, birinin modeli UE46C6000 diğeri UE46B6000. Arasındaki farkı anlamış değilim. Özellikler aynı gibi. Şekil olarak ufak değişikler var gibi. Ama ikisi arasındaki net farkları göremedim.

Mesela;
en son çıkan hangisidir?
ayrıntılarda neler gizlidir?
hangisinin performansı iyidir?
ortalama piyasa fiyatları nelerdi?

Sözün özü, model isimleri değişikse, nedir bunların farkları?

Not: UE46C6000 modeli samsung tr web sitesinde çıkmıyor, UE46B6000 çıkıyor.Nedendir bilmem...

 
samsungun cesit cesit paneli var. a, b, c seklinde. sizdeki c=kristal panel. b=bright panel. c'ler b'lere gore ustun bir panel teknolojisine sahip. samsung panel diye aratirsaniz epeyce sonuc cikacaktir.


  • helenart  (17.01.11 16:08:40) 
Bizde de bir samsung led tv var. incelediğime göre bizimki UE46B6000 denilenden.. bence arkadaşım, en son hangisi çıkmış falan takma kafana. biz yaklaşık 3bin tl ye almıştık (117 ekran). 2 ay oldu neredeyse. internetten baktığıma göre ikisinin de özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı. UE46C denilenin fiyatı biraz da düşük. neden olduğunu ben de anlayamadım... ben memnunum yani.


  • Kamyoncunun vitesi  (17.01.11 16:18:57) 
UE46C6000 'ın bir küçüğü UE40C6000 var.
canavar. bu seri paralel ithalatla geldiği için türkiye sitesinde çıkmıyor ama kesinlikle değer.

  • darknum  (17.01.11 16:51:09) 
fiyat konusunda sıkıntın yoska panasonıc g serisi tv al.


  • bryan fury  (17.01.11 21:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.