[]

PayPal hesabına para ekleme

Kredi kartından nasıl aktaracağım yahu bu hesaba para? "Para ekleme"ye giriyorum ama yanlış yolda mıyım? Orada da şöyle diyor zaten: "PayPal şimdilik banka hesabınızdan para ekleme yeteneğini kullanımınıza sunmuyor.

Bir ödeme yaptığınızda, PayPal alıcıların kredi kartından çekim yapar ve parayı anında satıcının PayPal hesabına yatırır."

Ama şu an 1,95 dolarlık bakiyem de hiçbir şeye yetmiyor haliyle =) O para da zaten onaylama için otomatik çekip sonra geri yatırdıkları para. Nasıl oluyor bu işler?

 
kredi kartını eklemiş olduğun için
paypal aracılık edecek sadece.

yani x hesabına göndereceğin $10 için hesabında bulunan $1.95'i kullanıp kalanı daha önce yetkilendirmiş oldğun kredi kartından çekecek. yani sanal kartlarda olduğu gibi önce bir miktar para ekleyip sonra da o parayı kullanayım değil.
  • homeless  (17.01.11 14:22:40) 
fakat yapmıyor öyle? az önce denedim de dealextreme'den bir alışveriş yapmayı da, onay vermedi.

hmm gerçi belki normal limitim yetersizdir, şimdi düşündüm de =) tamam o halde, bir de dönem borcumu ödeyip deneyeyim o zaman, çok teşekkürler =)
  • vercingetorix  (17.01.11 14:27:55) 
peki, kredi kartını sahiden eklediniz mi?
yani parayı çekti tamam ama siz bankanın web arayüzünden yapılan işlemi bulup sonrasında da oradaki 4 haneli sayıyı paypal'a girip onayladınız mı?

eğer bunu yapmadıysanız da olmayabilir. (hatta muhtemelen olmayacaktır)
  • homeless  (17.01.11 14:29:51) 
evet o işlemi yaptım diye hatırlıyorum. şu an bakiyede o 1,95 dolar gözüktüğüne göre yapmamış mıyım ki? onu iade etmeleri ve bakiyenin 0 mı olması gerekiyor yoksa??


  • vercingetorix  (17.01.11 14:32:05) 
eger 1.95 varsa hesabinda ve onu paypal yatirmis olarak gorunuyorsa yapmissindir o islemi..


  • buzzlightyear  (17.01.11 15:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.