[]

Cene Cerrahi Nedir yæ?

Geçen KBB'ye gittim kulağım ağrıyor diye. Senin kulağında bir şey yok sen çene cerrahisine gideceksin. Şimdilik kas gevşeticili ağrı kesici veriyorum. Çeneni de fazla zorlama dedi...

Şimdi hastanelere baktım da çene carrahi diye geçmiyor sanırım ama plastik cerrahi de eklem ve çene yapısı bozuklukları diyor. Plastik cerrahiye mi gideceğim ben? Nedir yani?


 
muhtemelen. ortodonti de olabilir belki.


  • caille  (17.01.11 11:34:46) 
Plastik cerrahidir belkide. Cunku diş bozukluklarını veya ceneden kaynaklı şekil bozukluklarını onlar gideriyor.
Korkutmak gibi olmasın ama ben burun ameliyatı oldugumda cenesinden ameliyat olmuş bi cocuk vardi 20 li yaslarda, iki gun yemek yiyemedi, konusamadı.

  • sordanski  (17.01.11 12:03:35 ~ 12:03:52) 
çene cerrahisi olan hastaneleri google da ara, diş ve çene cerrahisi veya diş cerrahisi diye de olabilir.
20 yaş dişin çıkıyordur:)

  • aozkan  (17.01.11 12:24:17) 
çene eklemlerinde bir sorun var hocam. eğer çeneni açarken zorlanıyor ve de iyice açınca tak diye bir ses geliyorsa takılma gibi, çene cerrahına yönlendirilmişsin. çene cerrahı demek diş doktorunun bu alanda ihtisas yapanıdır. istanbul ataşehir de bir doktor var cidden çok iyi tavsiye ederim.

www.istanbulimplantoloji.com tolga bey.
  • habula  (17.01.11 13:06:45) 
çene cerrahisi diş hekimliğine ait bir dal. ağız ve çene hastalıkları cerrahisi olarak geçer. gömülü 20 yaş dişleri başta olmak üzere her türlü çene ameliyatını yapar. bir üniversitenin diş hekimliği fakültesine gideceksiniz. plastik cerrahiyle falan alakası yok.


  • inthechaos  (17.01.11 18:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.