[]

iphone 4 turkcell ile kullanmak için ne halt etmek gerek?

gene bir iphone sorunu ile karşınızdayım. bugünkü derdimiz yine şu çin'den gelen iphone 4 ile alakalı. kendisini türkçeye çevirdik. aramızda gerekli iletişim kuruldu. buraya kadar herşey çok güzel ilerledi derken aklıma geldi. bu meret turkcell hat ile kullanılacak ama bunun için bi unlock, bi jailbreak falan yapmak gerekicek anladığım kadarıyla. aramaya da google'a da inandım ama bu işlerden pek anlamadığım için inancım netice vermedi. boş gözlerle ekrana baktım. hani böle anneye anlatır gibi anlatabilecek birileri varsa ellerinden öperim.




 
cihazın versiyonu nedir? 4.1? 4.2? ayarlar -> hakkında -> sürüm bölümünden görebilirsin. 4.1 ve 4.2 ise henüz unlock yok bildiğim kadarıyla. eğer bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorsan kendi kendine unlock işlemine kalkışmanı tavsiye etmem. bilen birilerine yaptırmakta fayda var. telefonculara biraz para verilerek yaptırılabilirsin. iphoneturkey.biz ve benzeri blogları takip edebilirsin.


  • mahallenindelisi  (17.01.11 10:12:33) 
cihaz 4.1 surumlu. Bi link falan verebilecek olan olsa nasi mutlu oluruz anlatamam.


  • kedili madam  (17.01.11 12:11:14) 
bu linkte önce jailbreak sonra unlock yapabileceğin anlatılmış ama denemediğim için hiç bir yorum yapamıyorum;

elmablog.com
elmablog.com
  • mahallenindelisi  (17.01.11 14:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.