[]

bana behzat ç. izlemem icin bir kac sebep verin

Sozlukte her bolum olay oluyor. Spoil olmamak icin hic okumuyorum. Ama sagdan soldan duydugun oyuncu ve figuran kalitesizligi beni diziden sogutuyor. Ayrica bunu ezel dizisi ile kiyaslayanlar var. Ezel ayarinda bir yapim izlemek istemem. Mesela, bir the wire, olmadi the shiled, o da olmadi 24 derinligini ve akiciligini yakalayabilir miyim?
Veya spoiler vermemeye calisarak dizinin olayini anlatabilir misiniz?
Sunu not duseyim: televizyonum ve bilgisayarim yok. Yani diziyi izlemem kolay olmayacak. Bu yuzden boyle ince eleme moduna girmis bulunuyorum.


 
o dediğin dizilerin derinliğini bekleme tabi ama yüksek oyuncu kalitesi,daha gerçekçi diyaloglar,doğal komedi ve ara ara duygusallık bekle.sol bir bakış açısıyla yazılmış,siyasi konular da değinen bir dizi.tabi bunlar için mi izleyecem dersen,o da senin bileceğin iş..not:spoiler ne demek bilmediğim için,onu verdim mi vermedim mi bilmiyorum..


  • kanaray  (16.01.11 23:39:33) 
kalitesi çok yüksek değil ama tüm dünya piyasasındaki açık ara en samimi polis dizisi. ana avrat sövmeler, elemanların yaptığı mallıklar falan çok iyi. tipik türk polisini görüyorsun behzat ç.de. benim amcam var narkotikte polisti. bazen diyorum lan amcamdan mı esinlenmişler acaba diye. polisken o da aynı behzat ç gibiydi.


  • ayiadam  (16.01.11 23:40:05) 
Saydığın dizilerin kalitesini hiç bir türk dizisinde bulamazsın. Ama Behzat Ç için konuşayım şu ana kadar ki en samimi türk dizisidir. Ben çok seviyorum. Oyuncuların çoğu çok kaliteli zaten hepsi tiyatro kökenli bir tek survivor hakan gitmemiş o diziye.
Bunun dışında inanılmaz komik sahneleri var küfürü bol zaten. Ayrıca Ankara'da geçmesi ankara'yı olduğu gibi göstermesi diziyi daha samimi kılıyor.
Kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum şu sıralar izlenebilecek en iyi dizilerden biri.
  • croswell  (16.01.11 23:42:13) 
izle la valla izle çok iyi.


  • şaman  (17.01.11 00:39:50) 
Emrah Serbes iyi bir neden izlemek için.Onun romanından(Her temas iz bırakır) uyarlama olmasa muhtemelen ciddiye alıp hiç izlemeyecektim.


  • esma_sultan  (17.01.11 01:09:53) 
ayrica Ece Temelkuran'ın haberturkteki behzat ç. yazisini okumanı tavsiye ederim


  • kanaray  (17.01.11 23:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.