[]

aerosvit nasil bir hava yoludur? kullanan var mi?

new york'tan istanbul'a gelmek icin kullanmayi dusunuyorum da sozlukten baktim ancak sadece 8 entry var. icinizde aerosvit'le ucan ya da ucan yakini olan var mi nedir tecrubeleriniz.
ucus aktarmali ve en buyuk korkum aktarmada buyuk bir rotar olmasi veya valizimin kaybolmasi.
niye endiseliysen tercih ediyorsun diyenlere de; en ucuz biletten 100$ daha ucuz kendileri.


 
100 200 dolar için değmez.sakın.ben ukraynaya gittim birkaçkez.uçaklar eski.gene ne varsa thy de var.üstelik kaç saat havada kalacak.rus uçakları en çok arıza yapanlarıdır.


  • keller  (15.01.11 21:23:06) 
aerosvit'in türkiye'de yer işlerini havaş yapıyor, herhangi bir kayıp anında havaş'ın kayıp bürosuna başvuruyorsunuz.
bunun dışında aerosvit'in atatürk havalimanında bir büroları var, baya ilgili ve iyi insanlar çalışıyor.
uçaklarının ise kaliteli olmadığı kesin ama koltuk olarak "acil çıkış" seçerek rahat bir yolculuk geçirebilirsiniz zaten herhangi bir uçakta. rötar konusunda ise belli olmuyorlar. bazen tam zamanında gelirler, rötar da olabilir hava durumuna göre. şansınıza bağlı. rötar oranı düşük değildir ama yüksek de değildir.
  • servicio  (15.01.11 23:40:49) 
@servicio peki bagaj hakki konusunda bir bilginiz var mi? bir de ucus kiev aktarmali, kayip kiev'de olursa da mi havasa basvuruyoruz?


  • hadi len ordan  (16.01.11 00:21:35) 
kiev de valiz kaybolma ihtimali fazla .odesa olsaydı bagaj fişine bakmadan vermiyorlar kiev de daha serbest.dikkat et derim.bir keresinde biri benim backpack i sırtlamış gidiyordu son anda görüp durdurdum.


  • keller  (16.01.11 18:57:34) 
nam-ı diğer aeroshit'dir :) ilk uçuşumda 5 saat rötar yapmıştı. uçak eski, yemek ve servis kötüydü. Ukrayna transit vizesi istiyormu ona bakın çünkü normalde vize almanız gerekiyor sehayat için


  • spankenstein  (16.01.11 19:30:41) 
@spankenstein bileti aldim ancak hic vize falan sormadi zaten kiev'de "umarim" 2 saat durcam. gerekiyor mu onun icin de?


  • hadi len ordan  (16.01.11 21:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.