[]

western digital harddisk düştü çalışmıyor

evet evet biliyorum dikkatsizim, salağım, malım. bu önkabulden sonra :

sevgili harici harddiskim düştü, elektrik gidiyo, içinden ses geliyo,bilgisayara takılında o dın dın hani bi şey takıldı sesi geliyo, aygıt yöneticisinden de görebiliyorum. ama kendisi normalde görünmüyo.

sanırım bi şey yapılamaz? peki ankara'da bir teknik servisi var mı?garantisi var, daha bi sene olmadı alalı.

gitti veriler :(

teşekkürler

 
Nereden aldıysan garantisi ile birlikte oraya gideceksin, ne oldu anlamadım sesler gelmeye başladı birden diyeceksin, uzmana gönderecekler, işte garanti kapsamına giriyor mu ? kullanıcı hatası var mı ? falan filan... Ya tutarsa.


  • neosphere  (15.01.11 17:10:14) 
aldıgın yere götür birden garip sesler gelmeye basladı şimdi de calısmıyo de, servise gondericekler %99 ihtimalle de yenisini vericekler icinde önemli seylerde vardıysa geçmiş olsun onlar kurtarılamaz.


  • rurouni  (15.01.11 17:19:49) 
bir hard diskteki verilerden kurtulmak için paramparça edip benzinle falan yakmak gerek.

verilerin çok çok önemliyse para gider ama kurtarabilirsin bence.

servisten yenisini verince eskisini de geri veriyorlarsa, hem yeni hard diskin olur, hem de eski verilerini kurtarmak için çözüm ararsın.
  • kisa bisey olsun istemistim  (15.01.11 17:58:21) 
veriler çok önemliyse veri kurtarma firmalarına götürün. bi düşmeyle gitmez veriler. tabi bir miktar bütçe ayırmak lazım.

garantide anlarlar bence düşme olduğunu ama denemekten başka çare yok tabi.
  • sanal uyku  (15.01.11 18:37:31) 
garantiden olumsuz sonuc cikarsa harici harddisk kutusu alarak icindeki harddiski o kutuya baglamayi dene. Cunku genelde harddisk degil de kutu bozuluyor. Bunu test etmek icin harddiski cikarip bir masaustune de takabilirsin. ama dedigim gibi bu isi garantiye vermeden yapma. cunku garanti genelde aleti sifiriyla degisiyor


  • PoscheN  (15.01.11 22:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.