[]

bilgisayardan anlarım diyenler bir bakın buraya lütfen

şimdi benim pc de çok garip bir sorun var.
netbook kullanıyorum ve haliyle normal zamanlarda herhangi bir yere (tarayıcı adres çubuğu, word yada eksiduyuru tarzı sitelere) yazı yazarken tam yazma esnasında imleçte anlık donmalar oluyor ve o anda donmaya aldırmayıp yazmaya devam etsem de donma geçtiğinde yazdıklarım aynen geliyor.
örneğin deep435 yazacağım dee yazdım dondu ben devam ettim p435 tuşlarına bastım sonradan geldi.
şimdi o garip problem şu
yazarken donma oluyor yine fakat çok sıklaştı ama garip olan
mesela eksiduyuru yazacağım eksi yazdım dondu ben duyuru yazdım sonradan uruyud olarak geliyor.
yani imleç donukken son bastığımdan ilk bastığıma doğru tersten geliyor harfler.
bir de sağ shift tuşu fiziksel olarak çalışmasına rağmen çoğu zaman çalışmıyor bastığımda onda da yazılımsal sorun var ve bu tersten yazma olayı ile aynı anda başladı bu shift sorunu da.
sizce neden olabilir bu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
benim sorun o değil ya olmadı bende o çözüm.
virüs olma ihtimali var mı acaba?

  • deep435  (15.01.11 17:07:13) 
aslında cpu'yu çok kullanan tonla şeyden de kaynaklanıyor olabilir. Netbookmuş bide onların cpu'su ne ki kuş kadar bişey.


  • inugard  (15.01.11 17:20:50 ~ 17:21:08) 
problem takılma değil o zaten oluyordu
ama bu ters yazma işi son 1haftadır falan var.

  • deep435  (15.01.11 17:24:33) 
haa bir de geçen gün elektrik kesilince anladım internet yokken hiç bir sorun yok:)
wireless bağlandığı anda başlıyor sorun

  • deep435  (15.01.11 17:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.