[]

Uyanamıyorum!

Yahu lan uyanamıyorum UYANAMIYORUM! Bişey söyleyin ya.Sabahları 7'de kalmam lazım.alarm çalıyor duymuyorum,kaldırıyorlar uyanıyomuş gibi oluyorum olduğum yerde geri uyuyakalıyorum! Öğlen 1 gibi eve geldimde 2-3 saat uyurum akşam geçte yatmam 11-12 gibi yatıyorum.Ulan sabah yine kalkamıyorum.Uyku yüzünden sınavlara giremıyorum derslerime giremıyorum bi hal çaresi yokmudur bu işin napıcam lan ben?!

evet sigara kullanıyorum.


 
Sigara kullanıyor musun?


  • Her Yer Siyah  (14.01.11 15:13:29) 
çapada bununla ilgili bir bölüm var. yatırıyorlar seni bir gece bağlıyorlar orana burana elektrotları senin sinirsel sinyallerini falan ölçüyorlar uyku sırasında. ona göre rahatasızlığına daha kesin bir tanı koyabiliyorlar.


  • sos fistik olsun mu  (14.01.11 15:16:52) 
bir doktora gorunun lutfen. benzer problemler bende de vardi; noroloji uzmani bir tanidik doktor ile sohbet ederken anlativerdim, modiodal isimli bir ilac recete etti kendisi.

eski halime gore cok daha iyiyim. biraz da hayatimi duzene koyarsam daha da iyi olacaktir sanirim.

sozun kisasi, bir doktora gorunun.
  • yardimci  (14.01.11 15:20:04) 
düzen olmalı sanırsam
ben en çok düzen e kafa yormaktayım.
not:benim duyurulara bi bak istersen.
  • seyduna6687  (14.01.11 15:26:23) 
ya ben bu uyanamayanları anlamıyorum.sabah ben de deli gibi uyumak istiyorum ama kalkmaya mecbur olduğum için sabahın 5inde de olsa kalkıyorum.niye kalkamıyosun diye sorduklarım gece uyuyamıyorum uyku problemim var diyo e ben de her gün 8-10 saat uyku uyumuyorum ama kalkmak zorunda olduğum için kalkıyorum.ya bu mazeret bana saçma geliyo kısacası.


  • e1c1e1m  (14.01.11 17:51:21) 
cep telefonundan 10 metre uzakta uyu.uyanınca elma ye.


  • sori  (14.01.11 20:06:03) 
@e1c1emvs adam burda sana mazeret sunmuyor, derdine derman arıyor. madem ki bilmiyosun, halden anlamıyosun, saçma sapan yorumlar yapıp insanı sinirlendirme.


  • lazor  (15.01.11 07:21:50) 
@lazor olur söylerim.


  • e1c1e1m  (15.01.11 11:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.