[]

oyle laflar hazirlamak istiyorum ki mudurume

Bugun calistigim yerden farkli bi sehire gitmem icin bi teklif geldi. Aslinda teklif degil boyle bi durumun oldugu soylendi. Bu farkli sehir benim dogdugum buyudugum yer. Yani ise girmeden evvell is teklifi alsaydim su an bulundugum yerde olmazdim. Ama su anki durum su ki; ben gitmek istemiyorum. Buradaki calisma arkadaaslarim lokum gibiler, mudurum sefim hepsi iyiler,sehirede alistim, isimizdede yeni olmamiza ragmen cok basariliyiz. Diger sehir olursa kendim acisindan cok yipranacagimi biliyorum burada ise cok rahatim. Bugun sefimle biraz.konustuk,acikcasi diger sehir icin biraz hevesli gorundum ama simdi dusunuyorum ki burasi benim icin daha hayirli,

asil gorusme ise yarin patronla. Mudurume ole profesyonel laflar etmeliyim ki kendi rahatim icin degil, benim kuruma yapacagim katkilar gibi vs. afilli laflar soylemem gerek.

Ama ne gibi sozler iste..
Sikintiliyim be duyuru:-[

 
işinin ne olduğunu bilmiyorum.sallıyorum.
kendi memleketin olduğunu tanıdıkların çok olduğunu onların kendisinden torpil iyilik gibi şeyler isteyerek beni işten soğutacaklar, iş randımanını düşürecekler diyebilirsin.

  • inanmazsan inanma  (13.01.11 19:48:20) 
kırılıp bukulmeye gerek yok ya, kabul etmedigini acık net soyle.


  • bryan fury  (13.01.11 20:46:16) 
net bir şekilde gitmek istemediğini ve
yukarıda yazdığın sebepleri bir kısmını sırala.
performans düşüklüğü yaşarsın endişesi ile belki yollamazlar.
olmadı sen ima et.
  • seyduna6687  (13.01.11 21:10:10) 
akraba ve arkadaş çevre faktörleri dolayısıyla iş konsantrasyonumda düşüş yaşamak istemediğini. bulunduğun yerde tamamen kariyer ve kişisel gelişim odaklı iken diğer şehirde mecburen ailen tarafından aile odaklı yaşama çekilmeye çalışılacağını, dolayısıyla kafanın rahat olamayacağını. mevcut pozisyonunda çok mutlu olduğunu ama öteki tarafta bu mutluluğu yakalayamayacağını düşündüğünü ve onlarında izniyle olduğun yerde kalmak istediğini belirt.

daha nasıl diyeyim olm? =)
  • atrin  (13.01.11 21:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.