[]

Sanat Aktivite Arkadaşlığı

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç süredir kişisel sebeplerden entel-dantel-sanat ortamlarından uzak kaldım. Şimdilerde yeşil sahalara dönüş yapıyorum. Misal haftada bir gün İstanbul Modern'den Levent Çalıkoğlu'nun verdiği Çagdaş Sanat Koleksiyonerliği seminerine katılıyorum. Ayrıca yeğenimi İstanbul Modern, Pera Müzesi, Sabancı Müzesi gibi yerlere atölyelere götürüyorum.

Katıldığım seminere de faydası olması açısından galerileri gezmeye başlayacağım. Son birkaç senede birçok yeni galeri açılmış hiç birinden de haberim yok.

Velhasıl-ı kelam. Zaten yapmakta olduğum sanatsal aktivitelere katılmak isteyen sanat sevgilisi arkadaşlar, veya biz gidiyoruz sen de katıl diyenler olur mu? Limon'a baktım az önce buna benzer bişi yok. Gerekirse orda da zirve açarım. Ancak eskiden beri duyuru profilini daha çok severim. Önce burada sorayım dedim.

Sözlükten yeni yazarlardan tanıştığım birisi var. Öncelikle onu çağıracağım. İlk hedefim Nuri İyem'in yeni sergisi

ucelma.blogspot.com

Katılmak isteyen veya önerisi olan olur mu. Ben şurdaki sergiyi gördüm, tavsiye ederim şeklinde öneriler de olabilir. Şu an herşeye yeni başladım. Galeri listeleri, sergi takvimleri, sanat blogları hepsini tek tek çıkartacağım.

Bu faaliyetler için ayırdığım ayırabileceğim zamanlar hafta içi 1-2 sefer 19.00 sonrası ve hafta sonları.

 
Soruna cevap değil biliyorum ama sanatla ilgili görünüyorsun önerebilceğin resim kursu var mı?


  • archangelic  (13.01.11 15:41:52) 
:)) sanatın daha çok sanat tarihi ve çağdaş sanat tarafındayım. resim kursları var bir sürü ama bu konuda bilgim yok ne yazık ki.


  • mea maxima culpa  (13.01.11 15:53:57 ~ 15:54:21) 
peki, teşekür ederim


  • archangelic  (14.01.11 06:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.