[]

ilişkiyle ilgili

sevgili kişisiyle baya bir git gel olayları mevcut şu aralar. bir gün çok iyi bir gün çok kötü anlayacağınız. ve tabi böyle durumlarda her zaman olduğu gibi yine aramalara cevap verilmemekte ve mesajlara cevap alınamamaktadır.

peki ne yapmalı? yani bir erkek olarak bugüne kadar bu durumlarda sürekli mesaj ve arama yoluyla sevgili kişisinin peşinden koştum ama artık böyle yapmaya bir dur mu denmeli? kendini bir adım geri mi çekmeli? farklı görüşleri de duymak istedim.

not: sevgili kişisi çok sevilmektedir.

 
koşan taraf hep sensen, biraz dur demelisin bence.


  • elorelia  (12.01.11 22:58:27) 
burdaki kuyruk acılı abiler şimdi buraya doluşup senin moralini bozacaklar baştan söliyim. yok kızların bi tarafı havalanırdan girecek birisi, ötekisi kız kesin aldatıyodan çıkacak. seviyorum demişsin, bence burayı hiç dinleme, yüreğinin götürdüğü yere git.

imza: konudaki ilk ve son bağyan yazar.
  • be forever young  (12.01.11 23:06:17) 
kıskandır. Kendini ağırdan sat. 2-3 kız bul iltifat etsinler sana diyeceğim ama gönül işi bunlar oyunla falan olacak iş değil. Oluruna bırak. Olmazsa olmasın sana karı mı yok bilader?


  • iki yakasi bir  (12.01.11 23:10:47) 
olmazsa olmaz, bize kız mı yok aslında genel olarak bakıldığında doğru bir yaklaşım ama sevince de pek öyle olmuyor ne yazık ki (:
yani şimdi bizde arayıp sormayı bırakınca bir de yokluğumuza alışıp bizi tamamen unutmasın, çünkü gündelik hayatta buluşmadığımız sürece birbirimizi görme imkanımız pek yok gibi.

  • thugster  (12.01.11 23:21:49) 
çok klişe gelecek belki ama oturup ciddi ciddi konuşun. ona ne kadar değer verdiğinizi, fakat bu stabil olmayan durumun (sakın "dengesiz" kelimesini kullanmayın) sizi ne kadar üzdüğünü falan anlatın. kapsamlıca konuşun ve dürüst olun birbirinize kısacası.


  • deckard  (12.01.11 23:24:20 ~ 23:24:50) 
arama sorma sen de bir süre. buna karşılık vermek için hamle yaptığında da sık dişini bir şey belli etme. her seferinde arayan sensen tabii geri dönmez mesajlarına falan. oh ne ala.


  • sen git ben geliyorum  (12.01.11 23:41:46) 
sakin bir şekilde kendi haline bırak... onu önemsemediğini hissettirmekten bahsetmiyorum. sadece artık yorulmaya balşadığını hissettirmekten bahsediyorum...

evet, biraz kendiyle kalsın. arama, mesaj atma, ilişme... fb, twitter filan kullanıyorsanız ve ekliyseniz birbirinize; bunlar vasıtasıyla da hiçbişey paylaşma. kendi sessizliğine gömül bi süre...

seni ararsa da, dediğim gibi; çok sakin bir ses tonuyla, ama üzüntünü de gizlemeksizin artık ne kadar yorulduğunu anlat ona... sevginden değilse bile "senden" gittiğini, bunun ne kadar yıpratıcı olduğunu açıkla...
en etkili çözüm bu gibi geldi bana

(imza: son olabilecek bir bağyan yazar)
  • delfina  (13.01.11 00:07:58) 
sana ne tavsiye ederler bilmem
sen ne yaparsın bilmem ama şuna eminim ki kaybeden sen olacaksın.
başka birini bul yoksa bulmak zorunda kalacaksın.
  • seyduna6687  (13.01.11 00:11:10) 
bu filmin sonu mutlu son değil arkadaş. geri dönse bile fazla sürmeyecek emin olabilirsin. bu acı da hep seninle birlikte olacak o da ayrı...


  • pascaldiscoda  (13.01.11 00:16:32) 
bi açık açık konuşma olayı çözer bence.


  • tabudeviren  (13.01.11 02:16:17) 
yıpranmış bu ilişki. kelimelerin arkasına saklanmadan yaşayın. kasmayın. mutlaka bir şeylere hazırlıklıdır, siz de hazırlıklı olun. konuşmayın, "dinleyin" .

(şimdilik konudaki son erkek)
  • karabasmayan  (13.01.11 02:47:56) 
böyle şeyler sakat durumlar hacı.o durum ne kadar zamandır böyle bilmiyorum ama eğer uzuyosa yani ne bilim bi hafta falan oluyosa durum tehlikeli bence.aranızda böyle sorunlar varsa nasıl düzeleceğini,ne yapacağını değil de bence ilişkinizi bi gözden geçirin.çünkü bana kalırsa ileriye dönük bi ilişkisi ve karşılıklı sevgisi olan kişilerin uzun süreli böyle sorunlar yaşamaması lazım.bu benim düşüncemdir tabi.kimseyi bağlamaz


  • demirr  (13.01.11 02:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.