[]

kusan kedi emedur

kusan kediye emedur kullanalım mı? kullanırsak fitil tablet iğne hangisini kullanalım. yoksa hiç birşey yapmayıp sabaha kadar bekleyelim mi? bugun hep kustu kedi. biraz su içiridik akşama kadar bekleyip ama üstüne kustu yine. 5 aylık palazlanmış bir kedi kendisi. veteriner demeyin buradakiler iyi değil son çare ancak.




 
olur mu öyle şey ya, insan ilaçları kedide köpekte kullanılmaz


  • redlinetheturk  (12.01.11 20:08:15) 
kediler kendilerini yalarken yuttukları tüyleri çıkartmak için kusarlar ama tüm gün sürmesi normal değil. kusma iç kanama gibi ciddi bir durumun belirtisi olabilir. işkenceyle ilgili anlatırlar, işkence gören bayılırsa ayılmasını bekleyip işkenceye devam ediyorlar ama kusarsa hemen bırakıyorlar diye.
emedur mide bulantısını keser sadece, kedinizin mide bulantısından daha önemli sorunları olabilir, emedur daha beter edebilir bence kullanmayın. veterinerler kötü demişsiniz ama en olmadı bir serum bağlayarak kedinin aşırı su kaybından zarar görmesini engelleyebilirler bence veterinere gidin mutlaka.

  • emuncipation  (12.01.11 20:12:19) 
kediye kendi kullandiginiz ilaclardan vermeye niyetlendiginize gore Allah bilir daha once nelere maruz biraktiniz da kedi boyle gun boyu kusar bi hale geldi. Zehirlenmis olabilir ve olebilir bile! En kotu dediginiz veteriner kadar hayvanlar hakkinda bilgi sahibi misiniz acaba?


  • cosmicgadin  (12.01.11 20:38:39) 
ek bilgi: hayvanlara insan, özellikle çocuk ilacı verilir, olmaz diye bir şey yok. yıllarca çok iyi veterinerlerimin köpeğime insan ilacı yazmışlığı var. köpeğime hala midesi kötü olunca rennie veririm.

kedinizin birkaç kez kusması sorun değil ama sürekli kusması çok normal değil. parazit tedavisi yapıldı mı? yediği bir şey dokunmuş olabilir. sinek, böcek yemiş olabilir, ya da başka bir rahatsızlığın belirtisi olabilir.

yaşadığınız ili, semti yazarsanız veteriner tavsiye eden olur belki burda. uzak bir semtte de olsa iyi bir veteriner illa ki vardır.
geçmiş olsun
  • pyro clustic flow  (12.01.11 22:21:03 ~ 22:21:48) 
daha önce bu konuyu duyuruda görmediği belli olan kişilerin (hoş, görmediler diye de yapmaya hakları olmadığı açıkken), soru sorana fırça atması ve bununla da yetinmeyip suçlamaya kalkması da bir tuhaf. ne bu sinir ya?! iyiniyet diye bişiy yok mu, nedir bu düşmanlık?

benim önerim de, başka şehirde de olsa burada önerilecek veterinerlere telefonla danışmanız, bu arada kedi forumlarına da yazarak fikir almanız -zira ya benzer sorunu yaşayan bir kedi sahibi veya bir veteriner cevap veriyor-.

geçmiş olsun kediceğize...
  • tedirginlik hucresi  (13.01.11 00:52:34 ~ 00:53:56) 
nasıl oldu kedi, kısa da olsa bilgi verebilir misiniz?


  • emuncipation  (15.01.11 21:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.