[]

kullanılmış giysileri nereye verelim (izmir)

izmir'de, giyilmiş giysi, mont, ayakkabı vs. alan dernek hayır kurumu falan var mı? nedir neresidir?




 
(bkz: freecycle)


  • zlatan1937  (11.01.11 23:23:07) 
o duyuruyu duyuru şeklinde açtığım için (ne garip bi cümle oldu bu da, neyse anladınız siz beni sanırım) otomatik olarak bi ay içinde silinmiş kendiliğinden.. zaten o kampanyalar düzenleneli yaklaşık 2-3 ay oldu, hala ihtiyaç devam ediyor mu bi fikrim yok açıkcası ama kendilerine ulaşıp sormak isterseniz çeşitli bölgelerden 3 okul duyurmuştuk.

* bodrum milas'ta bir ilkokula göndermek için vuslatdogan(at)gmailcom

* sıkılgan'ın da bahsettiği muş korkut çok programlı lisesi için karahan.melek(at)hotmailcom

* bir de samsun yakakent'deki sarıgöl ilköğretim okulu için mukaddes yeşilyurt. iletişim numarası 0362 622 36 11 idi.

daha güncel bi kampanya varsa da haberim yok açıkcası. facebook hesabınız varsa şu grubu da takip edebilirsiniz bu arada isterseniz. orada dönem dönem çeşitli ihtiyaç durumları duyuruluyor. www.facebook.com
  • inkey  (12.01.11 01:49:21) 
söz konusu giysiler yetişkinler için. çocuklara olmayabilir kocaman mont falan. ya da 48 beden pantolon vs var. bir de annemin gençliğinden kalma ayakkabılar var. modası geçmiş fakat sağlam. bugün bi genç kızı öldürsek giymez ama ihtiyaç sahibi giyer. vesselam ilköğretime ya da fesbuk sayfasındaki minik kardeşlerimize çok büyük gelir elimizdeki gitsiler maalesef. bi arkadaş da mesaj atmış izmir'de köylere ulaştırabileceklerine dair. o yardımcı olacak gibi olmazsa diğer alternatiflere bakarım.

diğer yandan freecycle çok iyi oldu. giysi hariç alakasız bi ton eşya da çıkabilir termos, buzluk, çadır, matkap vs. gibi alakasız eşyalar. bunlar da hurdacıya verileceğine kullanacaklara giderse güzel olur.
teşekkür ettim.
  • geldiler  (13.01.11 21:10:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.