[]

Bolu - Yedigöller turu. Gidenler, tavsiye edenler, neler neler?

Arkadaşlar selamlar. Bir arkadaşımla Bolu - Yedigöller'e günübirlik veya bir gece kalmalı tur arıyoruz (22 Ocak tarihli). Böyle bir turdan haberi olan, düzenleyen, tavsiye edecek olan var mıdır?

Daha önceden "bak ben şu turla gittim çok memnun kaldım" ya da "ben şunla şunla gittim bok gibiydi, sakın gitme" diyenler falan varsa benimle engin bilgilerini burada paylaşabilirler mi acaba?

Yada özel aracımla da gidebiliriz, orada otel, pansiyon önerecek olan var mı?

 
yedigöllere gideceksen, hele ki özel araçla gideceksen iki kez düşün hocam. acaip kötü yolu vardı 3 sene önce, özellikle doğal ortam bozulmasın diye yapıyorlar. 20 km hıza çıktığında bayram ediyorsun, yol kısa ama ulaşman çok uzun sürüyor. bir de madem gideceksin bolu aladağlara bir bak. kamplar vardı orada. öylesine bir güzellik yoktur. iyi eğlenceler.
not: istanbuldan gitmiştik.

  • pisekar v2  (11.01.11 23:04:54) 
o tarihte bulmazız çok zor. kendiniz de büyük ihtimal gidemezsiniz, çünkü kar nedeniyle yollar kapalı olacaktır.


  • halanne  (11.01.11 23:14:03) 
Yedigöller turu tek tük oluyor ama şu zamanlarda hiç böyle afiş mafiş görmedim. Oralarda da kalınacak otel, pansiyon vs. yok diye biliyorum. Ayrıca yol konusu burada bahsedildiği gibi, aşırı kötü yolları var. Tek çözüm özel araba gibi ama o araba da haşat oluyor. Ben 1-2 kere gittim, o yola değmeyeceğini düşündüm. Gitme konusunda yüzde yüz kararlıysanız bir sorup soruşturabilirim.


  • sanat guresi  (11.01.11 23:40:38 ~ 21.11.11 04:10:21) 
yollar kötüyse arabayı o yollara sokmaya gerek yok o zaman otelden ziyade tur araştırayım ben daha çok.


  • nesilsiz  (12.01.11 01:12:21 ~ 22:58:41) 
altı alcak arabayala gidilmez. ya suv türü bişey lazım yada doblo falan yüksek ticari bi araç.

birde yağmur mevsiminde hiç gidilmez eğer tecrübeniz yoksa çamura saplanır kalırsınız orda baya bi.
  • orpheus  (12.01.11 15:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.