[]

Hangi Makyaj Seti?

Hediye olarak 50-100 tl arası bir makyaj seti almayı düşünüyorum,

strawberry'den estee lauder sipariş vermiştim türkiye'ye kadar gelip ptt teslim etmeyince (1 kere eve gelmişler yokmuşuz) geri dönmüştü..

daha sonra trendyola shiseido geldiğini gördüm geçtiğimiz hafta ondan almıştım fakat o sipariş de tedarikçi sorunu nedeniyle iptal oldu.. kısaca bir türlü almak nasip olmadı. önerdiğiniz marka ve set var mıdır, netten alabileceğim link de atarsanız çok memnun olurum.

 
aynı makyaj setini ben de aldım trendyoldan benim de siparişimi iptal ettiler. önerim yok sadece paylaşmak istedim :)


  • janjan  (11.01.11 19:17:06) 
ben too faced ve sephora nın setlerini seviyorum, çoğu var bende nasıl bir set alacaksınız bilemdiğim için tavsiye edemiyorum ama bir sürü teması var seçebilirsiniz.
bir de geçenlerde watsons da deborah milano diye bir markanın setlerini gördüm, böyle tavşanlı kedili eğlenceli kutusu olan setler vardı. hatta internet sitesinde katalogda da var resimleri. bu markanın da rujunu kullandım memnun kaldım ama setini bilemiyorum.

  • pinking of you  (11.01.11 19:39:16) 
makyaj setinin genişliği ne kadar olacak? yani far seti isterseniz too faced'in 80 tlye farklı tonlarda harika setleri var. yılbası setleri mac'lerde hala satısta, bir sürü sey var. onun dısında yurt dısından alacaksanız urban decay ya da nyx'in paletleri var. link veremeyeceğim bu yüzden ama fikir olsun istedim.


  • dasher  (11.01.11 20:41:46) 
çok geniş istemiyorum. sanırım far seti oluyor benim baktıklarım pek anlamıyorum ama.. link varsa atabilir misiniz?


  • nihilanth  (11.01.11 21:27:10) 
link veremeyeceğim ama istanbuldaysan bakırkoy capacity ya da istinye park'ta sephora mağazalarında ya da mac mağazalarında bulabilirsin, mac mağazaları istanbulda taksim başta olmak üzere bir kaç yerde daha var. çalışan elemanlara derdini anlatırsın onlar da sana göre bir şeyler bulurlar. kolay gelsin.


  • dasher  (11.01.11 23:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.