[]

ihbar yada ortaya cikarma

bir universitede calisan 8-9kisinin devlete ait bi mali disarda pazarlayarak kazanc elde ettiklerini biliyorum. bu olay kendi ustlerindeki sefe benim tarafimdan duyuruldu mufettis cagrildi sozde ancak ortada ne gelen bi mufettis var ne de olayin ustune giden bi sef. ustunu orttuler gibi gorunuyor. ben bu olayin benim tarafimdan oldugu bilinmeden su yuzune cikmasini istiyorum. ne yapabilirim? sefe ben duyurdugum icin anlama ihtimalleri yuksek. onerilerinizi bekliyorum.

tesekkurler...


 
Wikileaks' e yazın ve kendinize haritadan bir yer beğenin.

"sen yanmazsan, ben yanmazsam...."

Şaka bi yana aynı şeyler başıma geldi. İhbar ettim. İspatlayamadım. Ceza aldım. Ama yıllar sonra birileri ispatlamış, sürmüşler...
  • eelmaa  (11.01.11 18:43:32) 
ispatlayabilecegim birsey ama benim ortaya cikardigimin bilinmesini istemiyorum.


  • catpat  (11.01.11 18:49:34 ~ 18:49:56) 
Sen yanmazsan ben yanmazsam sen yanmazs...:p

Kısaca: Vicdanınıza kalmış bir şey.
  • eelmaa  (11.01.11 18:52:18) 
şefe vaktinde gittiğin için aklına ilk sen geleceksin adamların. artık geçmiş ola. ya kelleyi koltuğa alıp gideceksin savcılığa ya da unutacaksın. adamları tehdit falan etmeye kalkma, sağı solu belli olmaz bunların.


  • sen git ben geliyorum  (11.01.11 18:54:07) 
vicdanim rahat ortaya ciksin istiyorum. sadece yol ariyorum ortaya cikarmak icin. buna yonelik cevaplar verirseniz sevinirim.


  • catpat  (11.01.11 18:55:55) 
O zaman paşa paşa amirinize dilekçe vereceksiniz. Ekte de deliller olacak. Sonra avukat da bulun derim ben. Dilekçenizi takibe alın, numarasını yazın bir yere, dilekçeye 7 gün içinde cevap yazma zorunluluğu var diye hatırlıyorum. Numarası çok önemli. Amir sümenaltı edebilir. İşte o vakit onun bir üstüne yazacaksınız. Önceki dilekçenizle birlikte. Yine de tüm bunlara başlamadan önce şimdiden bir avukat bulun derim ben. Onun dediklerine göre hareket edin.

Bunların dışında kurum yönetmeliğinize bakın, iyi okuyun. Devlet mevlet dediğinize göre işler bu şekilde olmalı.

Şikayet işlemlerinden sonra muhtemelen kurum denetlenir, müfettişler falan gelir, savunmanız alınır. Tüm bunları yaşarken mutlaka ama mutlaka bilen kişilere danışın. Yaş tahtaya basmayın.

Ben öğretmenim başıma bunlar gelmişti.
Size de kolay gelsin, umarım kazanırsınız.
  • eelmaa  (11.01.11 19:09:16) 
tanınmadan ortaya cıkarmak ıcın onerısı olan yok mu?


  • catpat  (11.01.11 19:24:27) 
ortaya çıkarabilecek bir başkasını bulun.


  • theunforguven  (11.01.11 19:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.