[]

slm, nbr, mızıka?

selamlar, mızıka almaya karar verdim de. blues mızıkalarını seçeceğim. daha evvelden de mızıkam olmuştu bu defa biraz özelini almaya karar verdim. hohner'in bu konuda iyi olduğunu işittim fakat marine deluxe mi yoksa blues harp mı alacağımı tam olarak bilmiyorum.

yardımları olan, önerileri olan?


 
başlangıç için hohner special 20 modelini öneriyorlar.

önerilenler, kesinlikle önerilmeyenler listesi
www.harmonicalessons.com

edit: linki vermeyi unutmuşum
  • freebird5406  (11.01.11 15:34:52 ~ 15:47:07) 
ek soru, a-b(majör)-c-d-e-f-g arasındaki düzenek farkı nedir?

ve neden special 20? blues mızıkası olarak kullanılabilir mi
  • yurdum insani  (11.01.11 15:41:28) 
hohner special 20, malzeme kalitesi, çalma kolaylığı ve bend tekniğinin rahat yapılabilmesi nedeniyle tercih ediliyormuş, C harmonica tavsiye edilmesinin nedeni de internetteki teori alıştırmalar ve açıklamaların buna göre verilişi nedeniyleymiş


  • freebird5406  (11.01.11 15:50:13) 
Parçaları orijinal tonlarında çalmak için farklı tonlarda mızıkalarınız olmalı. Çok mızıkalık setler filan satılıyor.

Başlangıç için sanırım do diyatonik olmalı.
  • fadetoreality  (11.01.11 17:47:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.