[]

deniz dolgu maliyeti

bir proje calismasi icin deniz dolgu maliyeti arastirmasi yapiyorum ama adam gibi bir bilgi bulamadim. bu isi yapan bir firma bileniniz varsa ve benle paylasirsa cok sevinirim.
baska sekilde yardimci olabilecekler icin bilgi paylasimi da yapabilirim.

durum cok acil moderasyondan ricam bir kac gun yukarida kalsin bu sorum.

 
karadeniz sahil yolunu yapan firmaları internetten bulup telefonla ulaşabilirsiniz.


  • anonimyususer  (12.01.11 09:08:22) 
karadeniz shail yolunu cengiz inşaat yapmıştı (en azından bir kısmını)


  • kisa  (12.01.11 17:40:47) 
belediye firmalarından aldığım şirketlerle görüştüm zaten ama bana böyle dost ortamı gibi fikir verecek bi adam lazım.


  • teritori  (12.01.11 20:35:58) 
mng holding vardı ama o kaçak doldurmuştu sanırım.


  • jameskeenan  (12.01.11 20:51:30) 
çanakkale kordon da dolgudur..hatta ikinci bir dolguyla (şu an yapılıyor) daha da genişletiyorlar.

büdüt; aralık ayı haberine göre, projeyi belediyenin teknik elemanları hazırlıyormuş(nasıl bir uzmanlıkları var, dibine kadar tartışılabilir, yarışmaya açılsaymış keşke). linki de şu;
www.canakkaleturk.com

ihaleyi alan firmayı bulduğumda ekleyeceğim..

büdüt 2: "KİK kuralları nedeniyle ihaleyi alan firmanın adı açıklanmazken, ihaleye en düşük teklifi veren firmanın 3 milyon TL’nin üzerinde kırım yaptığı öne sürüldü. KİK şartlarının oluşması için dosyaların incelendiğini söyleyen belediye bürokratları bu konuda sır vermezken, sızan bilgilere göre; ihaleyi alan firmanın İstanbul’dan gelen ve iş bitirmede başarılı olan büyük bir kuruluş olduğu iddia edildi."
  • purkinje  (12.01.11 20:59:58 ~ 13.01.11 01:27:29) 
aslında elimde muhteşem bir örnek var ama adamlara bir türlü ulaşamıyorum. sistem ve öztaş inşaat almıştı trabzondaki stad projesinin dolgu işini. onlarla iletişime geçmeye çalışıyorum şimdi.


  • teritori  (12.01.11 21:00:17) 
@purkinje: hangi firmanın yaptığını biliyor musun acaba?


  • teritori  (12.01.11 21:01:14) 
sanırım bu dolgu işini en fazla yapan belediyelerden biri mersin belediyesidir. aşağı yukarı 15 km'lik sahil şeridini dolguyla oluşturmuş elemanlar.

senin yerinde olsam mersin b.b. fen işleri müdürlüğünü arar ve oradaki kontrol mühendislerinden bilgi almaya çalışırdım. en az müteahhit firmalar kadar (hatta muhtemelen daha fazla) bilgi sahibidirler.
  • hevipeyra  (12.01.11 22:30:21) 
karadeniz sahil yolu mapa-makyol ortakligiyla yapildi.


  • mosakale  (12.01.11 22:52:15) 
www.kasktas.com.tr
www.bektasoglu.com

bu ikisi fore kazık konusunda oldukça iyidir. özellikle bektasoglu deniz yapılarında da oldukça tecrübelidir.
  • justaddwater  (13.01.11 09:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.